Tijd voor MAX

Amusement

Tijd voor MAX ontvangt van maandag tot en met vrijdag boeiende bekende en onbekende Nederlanders.

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Vr 11 december 2020 17:10 NPO 1 43 min
Herhaald op 14 december 2020 NPO 1

André Donker over het Rewilding Europe-initiatief

Te gast: André Donker, Kees Boonman, Dave von Raven, Ruud Gullit, Elisah Baijens en The Dutch Tenors.

Natuurdeskundige André Donker heeft interessant nieuws over de egel en vertelt meer over het initiatief 'Rewilding Europe'.

Het lijsttrekkerschap van het CDA is weer beschikbaar, nu Hugo de Jonge heeft laten weten dat hij al zijn aandacht en energie nodig heeft om de coronacrisis goed aan te pakken. We praten erover met politiek commentator Kees Boonman.

Speciaal voor het Mauritshuis heeft The Kik een nieuw nummer geschreven. Leadzanger Dave von Raven mocht op pad gaan in het (gesloten) Haagse museum om zich te laten inspireren.

Hoe kunnen ouders ervoor zorgen dat gamen geen problemen oplevert bij kinderen? Ruud Gullit weet daar alles van. Hij is de nieuwe ambassadeur van 'Rule the Game', een initiatief van de game-industrie om ouders te helpen met hun gamende kinderen.

Op 31 december zendt MAX de muziekspecial 'Liesbeth List live in Paradiso' uit. Het optreden werd in 2015 opgenomen, zonder te weten dat het haar laatste grote concert zou zijn. Liesbeth List overleed in maart van dit jaar. Bij ons schuift haar dochter Elisah Baijens aan.

En The Dutch Tenors treden op!