Sjoerd van Ramshorst in Met het Mes op Tafel

Meedoen aan Met het Mes op Tafel? Meld u aan!

In het programma Met het Mes op Tafel, gepresenteerd door Sjoerd van Ramshorst, pokeren de kandidaten met de antwoorden op vragen. Het spel wordt gespeeld volgens deze spelregels. Maar niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kunt u winnen.

Op NPO Start kunt u de uitzendingen van Met het Mes op Tafel bekijken.
Uitzendingen terugkijken

Voorselectie

Beschikt u over stalen zenuwen en wilt u het spel een keer meespelen? Doe dan eerst mee met de online voorselectie. Deze voorselectie is ontwikkeld door het team van Met het Mes op Tafel en is bedoeld om te testen of u kans maakt bij de echte selectieronde in Hilversum.  Deze vindt u hier. Als u op de test 24 punten of hoger scoort, kunt u zich aanmelden via dit aanmeldformulier (Word-document)! Het formulier wordt direct gedownload als u op de link klikt.

Let op! U kunt zich alleen aanmelden als u woonachtig bent in Nederland. Zorg er tevens voor dat u een actuele pasfoto op het document plakt en niet als aparte bijlage meestuurt. Dit laatst is zeer belangrijk, anders wordt het voor de redactie erg lastig om uw aanmelding te verwerken.

Stuur per post aan:

Omroep MAX – Met het Mes op Tafel
T.a.v. Mandy Kuster
Postbus 518
1200 AM Hilversum

U kunt het formulier ook inscannen en mailen aan aanmeldenmethetmesoptafel@omroepmax.nl

(De redactie krijgt elk seizoen honderden reacties binnen van mensen die mee willen doen aan Met het Mes op Tafel. Per serie kunnen er 72 mensen meedoen. De redactie bewaart alle aanmeldingen. Tweemaal per jaar houden wij kandidatendagen, waarop ongeveer 150 mensen worden uitgenodigd. Heeft u ooit eerder meegedaan aan een kandidatendag, dan heeft opnieuw aanmelden geen zin!

(Foto: © MAX/Elvin Boer)