Kook mee met MAX

Wie werken er mee aan Kook mee met MAX?

Aan het programma Kook mee met MAX werken mee:

Presentatie:

Mounir Toub
Sandra Ysbrandy

Regie:

Ary Schouwenaar
Jasper Brusche

Eindredactie:

Emina Zorlak

Productie:

Melvin Tool
Boris de Graaf
Sylvia Sierhuis

Recepten:

De recepten zijn bedacht en samengesteld door Emina Zorlak. De uitvoering is in overleg met Sandra en Mounir.

Geef een reactie

Reacties (8)

  1. JAHvanKampen says:

    Ik heb zojuist gekeken naar “Kook mee met Max”.
    Graag wil ik opmerken dat paddenstoelen/champignons geen vleesvervanger zijn.
    Deze opmerking hoor ik vaker in uw kookprogramma’s.
    Ik heb ook jaren gedacht dat ik wel paddenstoelen kon gebruiken in plaats van vlees.
    Helaas bevatten deze heel weinig eiwitten.
    De eiwitten in de garnaaltjes bevatten mijn inziens voldoende eiwitten.
    Dus geen probleem.
    Ik hoop dat u een en ander zelf even onderzoekt en niet meer aanbeveelt.
    Heel goed dit programma!
    Zo gaat men misschien toch vaker lekker zelf verse voeding bereiden.
    Met vriendelijke groet, Hannah van Kampen

  2. Geurt says:

    Geweldig programma. Keken altijd met met veel plezier. Jammer dat het tijdstip verplaatst is. Kunnen nu helaas zeer incidenteel kijken vanwege deze aanpassing..
    Is het niet mogelijk om terug te gaan naar de oorspronkelijke tijd (10.15 uur)?
    Zou geweldig zijn.
    GL

  3. Djamila says:

    Over smaak valt te twisten maar om Roquefort een Italiaanse kaas te noemen is toch wel heel fout !?

  4. Jan Willem Pol says:

    Mounier Toub ziet er, tijdens de vele uitzendingen die ik gezien heb, uit als een hobby kok!
    Volledig bedekte armen en meestal een colbert aan. Ook heeft hij een ring om!
    Bij het koken op TV, ook voor ander publiek, verwacht ik een basale hygiënische uitstraling, opgestroopte mouwen van een overhemd, geen colbert, geen ringen.
    Ook verwacht ik van hem een meer expresieve uitleg tijdens de bereiding van de ingrediënten, bv over de ingrediënten, de achtergrond van het gerecht, de te gebruiken materialen.

    Sandra Ysbrandy voldoet volledig aan mijn wensen in dit opzicht.

    Koken met Max is een leuk en leerzaam programma, waarbij helaas vooraf niet te ontdekken valt, wie de presenterende kok(kin) is en ook de naam van het gerecht is, na een sobere en bedekte weergave aan het begin van het programma, niet meer te achterhalen. Advies: breng dit in voortdurend in beeld d.m.v. een kaartje of pamflet.
    Succes met de verdere ontwikkeling van dit programma over koken met maximaal verse ingrediënten.

    1. engeltje44 says:

      Leuk programma

  5. binkiepuk says:

    Heerlijk programma. Al veel recepten gebruikt voor heerlijke maaltijden. Hulde aan Emina Zorlak.
    Toch heb ik een kritische vraag. Jullie gebruiken veel olijfolie om in te bakken. we weten dat olijfolie totaal niet geschikt is om in te bakken.
    Verbrandingspunt veeel te laag. Veel beter is het om bv rijstolie te gebruiken. Zou het niet zinnig zijn om hier eens aandacht aan te besteden en uit te
    leggen welke olie wel goed/gezond is om in te bakken? Olijfolie is echt ongezond om in te bakken.
    Ik ben zweer benieuwd en ga door met jullie heerlijke programma.
    met vriendelijke groet henk zandstra

    1. MAX Vandaag says:

      Beste binkiepuk, bedankt voor uw reactie en fijn dat u van Kook mee met MAX en de recepten van Emina geniet. Het klopt dat niet alle soorten olijfolie geschikt zijn om in te bakken, maar een aantal soorten kunnen wel degelijk ervoor gebruikt worden. In dit artikel vertellen we er meer over: https://www.maxvandaag.nl/sessies/themas/eten-drinken/niet-elke-olijfolie-is-geschikt-voor-bakken-en-braden-maar-waarom-eigenlijk-niet/

  6. Jan Boomen says:

    Beste redactie,
    Ik ben een redelijk trouwe kijker naar Kook mee met Max. Leuke en uitdagende recepten waar ik regelmatig m’n voordeel mee doe, DANK!!
    En ik loop tegen één taalkundig puntje aan: Mounir gebruikt het woordje “mooi” te pas en te onpas;
    Mooi gesneden, mooi gebakken, mooi klaar gelegd, mooi opgeruimd, mooi gekleurd, mooi snijden, mooi, mooi…
    Het valt me op dat hij dat woordje misschien wel 30 keer in een uizending gebruikt. Hij is zich dit vast niet bewust en ik neem het hem niet kwalijk, maar als je hierop gaat letten dan laat het je niet meer los,
    Ik hoop dat hij me dit punt vooral niet kwalijk neemt en eerder als behulpzaam ervaart….
    Tot uw dienst,
    dankbare groet
    Jan