De geboden van Slagter en Dresselhuys

De Geboden van Slagter en Dresselhuys #29: Albert Verlinde steekt een kaarsje op, Jan ontmoet de paus en Cisca steelt de show

In de podcast De Geboden van Slagter en Dresselhuys spreken Jan Slagter en Cisca Dresselhuys wekelijks met een ex-gereformeerde gast over hoe het geloof hun leven heeft veranderd en nog steeds beïnvloedt. Jan en Cisca laten eenmalig de Grote Kerk achter zich en kloppen aan bij de katholieken. In de katholieke Sint Vituskerk in Hilversum ontvangen ze ex-katholiek Albert Verlinde.

Albert Verlinden: profeet van het entertainmentnieuws

Met deze profeet van het entertainmentnieuws ontdekken ze hoe anders katholieken en protestanten in het leven staan. Ook vertelt Albert Verlinden over zijn jeugd, woke en hoe hij aankijkt tegen juicekanalen.

Ontmoeting met de paus

Jan vertelt over zijn ontmoeting met de paus en legt een film langs de gereformeerde meetlat. Een speelfilm waar Cisca in schitterde: Het geheim van de messenkoning. Kan Cisca op een rolletje in een musical van Albert Verlinde verwachten?

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Beluister hieronder de aflevering van De Geboden van Slagter en Dresselhuys:

Beluister hier alle afleveringen van De Geboden van Slagter en Dresselhuys of ontdek meer podcasts van MAX. Meer weten over hoe een podcast werkt, kijk dan hier

(Foto: © MAX )

Geef een reactie