Welkom op MAX Vandaag
Programma's MAX
Lees voor
Word lid van Omroep MAX Word lid
Omroep MAX
NPO Start
menu sluiten
MAX Vandaag Dé website voor de 50-plusser
  • Inloggen
  • Registreren
  • Home
  • Thema’s
  • Video’s
  • TV & Radio
  • Onze columnisten
  • Recepten
  • Prijsvragen
  • Puzzels
  • Podcast
  • Oproepen
  • Consument
  • Eten & drinken
  • Familie & relatie
  • Geld, werk & recht
  • Gezondheid & sport
  • Huis, tuin & hobby
  • Media & cultuur
  • Natuur & milieu
  • Reizen & verkeer
  • Terug naar toen
Pagina's
  • Home
  • TV & Radio
  • Onze columnisten
  • Recepten
  • Oproepen
  • Puzzels
  • Prijsvragen
  • Video’s
  • Podcast
Thema's
  • Consument
  • Eten & drinken
  • Familie & relatie
  • Geld, werk & recht
  • Gezondheid & sport
  • Huis, tuin & hobby
  • Media & cultuur
  • Natuur & milieu
  • Reizen & verkeer
  • Terug naar toen
  • Inloggen
  • Registreren
Meer
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
De tanden

Week 3

Het voedingscentrum heeft speciale weekmenu’s samengesteld om u te helpen met het samenstellen van een gezond voedingspatroon.

10 oktober 2016

Maandag – Groente met roerbakreepjes uit de wok

Het recept van vandaag zet u in een mum van tijd op tafel. Het kan met vegatarische roerbakreepjes, maar u…

Meer
10 oktober 2016

Dinsdag – Bloemkoolsalade met walnoten

Deze smakelijke salade met bloemkool en walnoten is heerlijk met wat aardappelen en een karbonaadje! Ingrediënten (2 personen): 1 kleine…

Meer
10 oktober 2016

Woensdag – Pasta met tonijn en groente

Tonijn bevat weinig omega-3-vetzuren. Dit maakt de vis ideaal voor mensen die weinig vet maar wel veel eiwitten willen binnen…

Meer
10 oktober 2016

Donderdag – Sperziebonen met tomaat

De sperzieboon is erg gezond. 100 gram sperziebonen is goed voor 20% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine C. Ingrediënten…

Meer
10 oktober 2016

Vrijdag – Groentepilaf met kip

De groentepilaf met kip is een heerlijk vullend gerecht dat in een mum van tijd op tafel gezet kan worden….

Meer
10 oktober 2016

Zaterdag – Gehaktschotel met bleekselderij en een blauwe bessenshake

Deze gehaktschotel met bleekselderij is heerlijk met een lekkere koolsalade en aardappelpuree. Ingrediënten (4 personen): 500 gram mager rundergehakt 2…

Meer
10 oktober 2016

Zondag – Auberginepuree met boord, kikkererwtenburger met munt en een dadeldruivensalade

Voor zondag hebben we een 3-gangenmenu met auberginepuree, een kikkererwtenburger en een dadeldruivensalade samengesteld. Auberginepuree Ingrediënten (2 personen): ½ aubergine…

Meer
Menu
  • Home
  • TV & Radio
  • Prijsvragen
  • Puzzels
  • Recepten
  • Podcasts
Interactie
  • MAX Opinie Panel
  • Oproepen
Over MAX Vandaag
  • Over MAX Vandaag
  • Veelgestelde vragen
  • Contact
Websites & Social
  • Facebook MAX Vandaag
  • Instagram MAX Vandaag
  • MAX op sociale media
  • MAX vakantieman
  • Meldpunt Actueel
  • Heel Holland Bakt
Nieuwsbrief

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

MAX Vandaag
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
Copyright © 2025 MAX Vandaag - Omroep MAX
>Omroep MAX
X

Nieuwsbrief

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

privacyverklaring