Duur 02:53
Gepubliceerd op 14 november 2021

ARIA Aangekleed #6: drama

In ARIA Aangekleed geeft Maarten Spruyt, art director kostuums, haar en make-up, een kijkje achter de schermen van het programma ARIA. Voor het programma is hem gevraagd een moderne vertaling van de rol te maken in de kostuums van de kandidaten. Wat, en vooral wie, komt daar allemaal bij kijken? In een 8-delige serie krijgt u een bijzonder en exclusief kijkje achter de schermen.

Drama

Aflevering 6 van ARIA staat in het teken van drama. Niet alleen de muziek, maar ook de kostuums moeten helpen het drama nog meer te accentueren. Sommige kledingstukken moeten worden aangepast voor het gewenste effect. “Glitterend is schitterend!”, aldus Elenora die heel blij is met haar glitterjurk. Sam moet het podium op als harembewaker. De rol staat voor zijn gevoel ver van hem af, dus hij hoopt dat zijn kleding hem gaat helpen meer in zijn rol te komen.Ook de make-up en het haar moeten aan alle kanten bijdragen aan het gevoel van drama.

De 8-delige online serie ARIA Aangekleed is wekelijks vanaf 10 oktober 2021, gelijk aan de uitzendingen van ARIA, te zien hier op MAX Vandaag. 

Geef een reactie

Reactie

    Amaranthus says:

    Complimenten voor de kleding! Het is elke week weer een prettige verrassing en een pure traktatie om naar te kijken. Terecht dat hier extra aandacht voor is op de website. Liefde, aandacht en enthousiasme straalt er vanaf en eigenlijk misschien wel een programma op zich waard.

Bekijk ook

Meer