Duur 03:44
Gepubliceerd op 31 oktober 2021

ARIA Aangekleed #4: bijzondere kostuums

In ARIA Aangekleed geeft Maarten Spruyt, art director kostuums, haar en make-up, een kijkje achter de schermen van het programma ARIA. Voor het programma is hem gevraagd een moderne vertaling van de rol te maken in de kostuums van de kandidaten. Wat, en vooral wie, komt daar allemaal bij kijken? In een 8-delige serie krijgt u een bijzonder en exclusief kijkje achter de schermen.

De kandidaten voor aflevering 4 zijn bekend. In de vorige ARIA Aangekleed vertelt Maarten Spruyt al hoe spannend het ook voor hen is, dat zij niet weten wie er doorgaat.

Bijzondere kostuums

Amy krijgt voor haar volgende optreden een Peter Lindbergh-look. Wat dat is legt assistent haar, Nicole Poede, uit. Sam zingt een stuk uit Carmen, Votre toast, en daarvoor maakt Maarten een moderne vertaling van een toreador voor hem, een vrouwenverleider. Daar komt kleding van verschillende ontwerpers aan te pas. Amy mag in een heel bijzonder legerkostuum het podium op. In het kostuum is echte legerkleding verwerkt. Hoe dat zit legt Sasja Strengholt, ontwerpster kostuums, uit in de video.

De 8-delige online serie ARIA Aangekleed is wekelijks vanaf 10 oktober 2021, gelijk aan de uitzendingen van ARIA, te zien hier op MAX Vandaag. 

Geef een reactie

Reactie

    JokeHag says:

    Ik vind de kostuums echt afschuwelijk. Hoe verzin je het. Gewoon een overhemd met hanger en al aan een rok plakken of een paar meters rode stof draperen waarbij je het gevoel krijg trek er een speld uit en alles kan weer op de rol. Geen genot om naar te kijken. Helaas.

Bekijk ook

Meer