Duur 03:28
Gepubliceerd op 24 oktober 2021

ARIA Aangekleed #3: een ‘schaduw scenario’

In ARIA Aangekleed geeft Maarten Spruyt, art director kostuums, haar en make-up, een kijkje achter de schermen van het programma ARIA. Voor het programma is hem gevraagd een moderne vertaling van de rol te maken in de kostuums van de kandidaten. Wat, en vooral wie, komt daar allemaal bij kijken? In een 8-delige serie krijgt u een bijzonder en exclusief kijkje achter de schermen.

‘Schaduw scenario’

Niet alleen voor de kandidaten, maar ook voor Maarten Spruyt en zijn team is het spannend wie er doorgaat. Zij moeten daar ook weer hun planning op aanpassen. En om te voorkomen dat er onvoldoende tijd is om zaken voor te bereiden, wordt er een soort ‘schaduw scenario’ gemaakt.

Kleding en make-up zijn bepalend voor de rol

Hoofd make-up Anita Jolles neemt u mee hoe een visagie tot stand komt. Want het moet en passen bij de rol, maar vooral ook bij wat hij of zij draagt. Ook de kandidaten vertellen nog maar weer eens hoezeer de kleding en make-up bijdraagt aan hun optreden.

De 8-delige online serie ARIA Aangekleed is wekelijks vanaf 10 oktober 2021, gelijk aan de uitzendingen van ARIA, te zien hier op MAX Vandaag. 

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer