Top 5 vliegtuigergernissen

Op vakantie gaan, voor velen een groot feest. Maar voor mensen die met het vliegtuig richting hun vakantiebestemming vertrekken is dat niet altijd het geval. Er komen namelijk nogal wat irritaties kijken, bij zo’n vliegreis. We hebben een top 5 met vliegtuigergernissen samengesteld.

 1. Te weinig (been-)ruimte
  Vliegen moet tegenwoordig alsmaar goedkoper en er moeten dus steeds meer passagiers mee, waardoor er op de ruimte gekort wordt.
 1. Ongevraagd de stoel naar achter klappen
  Het overkomt iedereen die in een vliegtuig zit weleens: zonder het te vragen en zonder seintje komt ineens de rugleuning van de stoel voor u op u af.
 1. Volle handbagagebakken
  Tegenwoordig moet u apart betalen voor ruimbagage. Veel passagiers kiezen ervoor om alleen met (gratis) handbagage op reis te gaan. Met als gevolg veel te volle handbagagebakken.
 1. Huilende kinderen (en hun ouders)
  Huilende kinderen zorgen snel voor irritatie bij medepassagiers. Ouders die hun kinderen naar hartenlust laten rondrennen, schreeuwen en huilen zijn minstens zo vervelend.
 1. Ongeduldige medepassagiers
  Eenmaal geland wil iedereen zo snel mogelijk het vliegtuig uit. Lange rijen in het gangpad en blokkades bij de bagageband door ongeduldige medepassagiers zijn een grote frustratie.

Wat is uw grootse ergernis tijdens het vliegen?

 

Geef een reactie

Reacties (2)

 1. jopie says:

  Teweinig been ruimis bij mij nummer 1 maar ook na de landing als je geen kans krijgt om je bagage te pakken alleen meer duwen daar erger ik mij groen aan.

 2. Maryde says:

  Te weinig beenruimte is vervelend net als naast een erg dik iemand zitten die eigenlijk meer dan één stoel nodig heeft. Wij wachten na de landing gewoon tot de grote meute eruit is en lopen er dan rustig uit. Dat kun je dus zelf bepalen.