droomhuis gezocht

Droomhuis Gezocht naar Italië en Zuid-Afrika

Sybrand Niessen en Carrie ten Napel helpen in een gloed nieuw seizoen van Droomhuis Gezocht, Nederlanders in de zoektocht naar hun droomhuis. Deze keer gaan zij op zoek naar huizen in onder andere Italië, Slowakije en Zuid-Afrika.

Op basis van een budget gaat Sybrand op zoek naar geschikte huizen. Daarnaast geeft hij praktische tips waar ze in het betreffende land op moeten letten bij de aankoop van een huis. De droomhuis-zoekers krijgen zoveel mogelijk informatie over hoe zij op een verantwoorde manier tot een goede keuze kunnen komen. Carrie ontdekt de omgeving en laat zien wat het land en de betreffende regio te bieden heeft.

Van Italië tot Zuid-Afrika

In aflevering 1 begint de zoektocht in Italië. De Italiaanse bergen hebben al jaren een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de sportieve Geert-Jan en Kathy, waardoor een droomhuis in Italië dan ook hoop op hun verlanglijst staat. Ingrid en Marc zijn op zoek naar een droomhuis in Slowakije. De zoon van Ingrid heeft daar gestudeerd en de liefde van zijn leven ontmoet. Om hem niet teveel te hoeven missen, zoeken Ingrid en Marc een vakantiehuis bij hem in de buurt. Dat ziet u in aflevering 2. In de 3e aflevering gaat de reis naar Zuid-Afrika. Daar gaan Peter en Vera opzoek naar een woning in de Zuid-Afrikaans provincie West-Kaap.

Terugblikken

In het programma Droomhuis Gezocht helpt Sybrand Niessen mensen bij de zoektocht naar hun droomhuis in het buitenland. In de afgelopen jaren heeft hij heel wat stellen en families geholpen in hun zoektocht. Sommigen succesvol, anderen niet. In een aantal video’s blikken we terug met deelnemers. Hebben zij hun droomhuis gevonden?

Droomhuis Gezocht is te zien vanaf vrijdag 4 januari 2019 om 21.30 uur op NPO 1.

Geef een reactie