Zanger Koos Alberts (71) overleden

Zanger Koos Alberts is op 71-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn vrouw Joke bekendgemaakt op de website van de zanger. 

Statement op de website

“Vandaag hebben wij toch nog onverwacht afscheid moeten nemen van onze aller, allerliefste Koos. Onze grote kanjer die de afgelopen vijf weken heeft gevochten om deze wedstrijd te winnen. Hoe verdrietig was het voor ons om zijn strijd te zien. Deze wedstrijd heeft hij niet kunnen winnen. In het bijzijn van de kinderen, kleinkinderen en familie is hij rustig ingeslapen. Dankbaar voor de grote liefde die we van hem mochten ontvangen en trots op de sportman en artiest die hij in hart en nieren was”, schrijft  Joke op de website van de zanger. Alberts is al enige tijd ziek.

Hits

Alberts is vooral bekend van de hits die hij in de jaren 70 en 80 scoort in ons land. Zijn bekendste nummers zijn Ik verscheurde je foto, Eenmaal kom je terug en Zijn het je ogen.

Afscheid

De fans van Koos Alberts en andere belangstellenden kunnen donderdag 4 oktober 2018 afscheid nemen van de overleden zanger. In het crematorium Amersfoort in Leusden wordt tussen 18.00 en 20.00 uur een afscheidsmoment georganiseerd. De crematie is later en vindt in besloten kring plaats.

(Bron: Website Koos Alberts, NOS, de Stentor)

Geef een reactie