Vier seizoenen aan de Amstel

Zou u wel eens een ‘kijkje in de keuken’ van het Amstel Hotel willen nemen? Dat kan! In Vier seizoenen aan de Amstel volgt MAX de werknemers van het oudste grand hotel van Nederland een jaar lang op alle belangrijke momenten.

Monument

Het Amstel Hotel is een vijfsterren monument in Nederland en ver daarbuiten. Koningen, presidenten, filmsterren en rocklegendes kiezen al 150 jaar voor een verblijf in dit grand hotel. De gasten verwachten de hoogste kwaliteit en beste service tijdens hun verblijf. Om dit mogelijk te maken staan er 365 dagen per jaar 180 mensen klaar om van het verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. In Vier seizoenen aan de Amstel vertellen onder anderen de directeur, conciërges, chef, hoofd reserveringen en vaste gasten over het werken en verblijven in een vijfsterrenmonument. Leer de medewerkers kennen!

Over InterContinental Amstel Amsterdam

Op 26 april 2016 is het hotel gestart met het vieren van haar 150ste jubileum, precies 150 jaar na het begin van de bouw. Het hotel ontving haar eerste gasten in 1867 en wordt sindsdien geprezen om haar koninklijke uitstraling en huiselijke warmte. Bij het naderen van het hotel is het aanzicht betoverend met de imposante gevel reflecterend in de Amstel rivier. De 79 kamers en suites hebben een authentiek karakter met oppervlakten die behoren tot de grootste van Amsterdam.

Vier seizoenen aan de Amstel is te zien vanaf 22 oktober 2016 (8 afleveringen) om 22.05 uur op NPO 1.

Geef een reactie