radio defile

Verras vrienden, familie of de Koning tijdens het MAX radio-defilé

Altijd al een aardige, lieve of grappige radioboodschap willen achterlaten voor uw familie, vrienden of Koning Willem-Alexander? Op 27 april 2020 kan dit! De radioprogramma’s van MAX op NPO Radio 5 organiseren op Koningsdag een speciaal MAX-radio-defilé. U kunt uw boodschap nu insturen.

MAX radio defilé

Door de huidige coronacrisis moet ook onze Koning zijn verjaardag aangepast vieren. Dat betekent dat er op 27 april 2020 nergens gezellige vrijmarkten zullen zijn en dat de Koning niet afreist naar Maastricht. Binnenblijven is het devies, maar dat betekent niet dat u zich hoeft te vervelen. MAX organiseert bijvoorbeeld het MAX radio-defilé. Op die dag zijn er in alle MAX NPO Radio 5-programma’s boodschappen van luisteraars te horen.

Doe ook mee

Zo’n boodschap kan van alles zijn. Een gedichtje, een liedje of gewoon een aardig dankwoord voor iemand waar u veel om geeft. U kunt uw inzending doorgeven via de speciale MAX radio-defilé oproep. Als uw inzending wordt uitgekozen, neemt de radioredactie contact met uw op. Op 27 april zal er vervolgens live met u worden gebeld door de betreffende dj, zodat u persoonlijk de boodschap kunt overbrengen.

(Bron: NPO Radio 5)

Geef een antwoord

Reacties (5)

 1. briedje says:

  Mijn zus is, naast de koning, ook jarig op Koningsdag. Helaas kan ik, haar zus, niet naar haar toe met bloemen en een cadeau om haar te feliciteren. Normaliter gaan we een paar dagen naar een leuke locatie in Nederland rond haar verjaardag maar dat zit er nu ook niet in. We gaan ook altijd samen ook vakantie, zouden dat op 22 maart doen maar die reis is ook gecanceld. Hopelijk kunnen we in september wel iets leuks ondernemen.

 2. Blue_Christy50 says:

  Wat een leuk initiatief
  Ik hou heel veel van kleine gedichtjes en citaten die je hart kunnen raken en waar je soms verder mee kan.
  Van Robin Williams heb ik een zo’n citaat:
  “Everyone you meet is fyghting a battle you know nothing about…..Be kind. Alway’s !!
  Oftewel: Iedereen die je ontmoet, vecht een strijd waar je niets van weet. Wees aardig, altijd…..

 3. Jans Pommerans says:

  Graag wil ik mijn oudste zus Teuntje verrassen, ze is zeer Koningsgezind. We willen haar een hart onder de riem steken gezien ze in afwachting is op een zware operatie. Met een heerlijk taartje en een muziekje van Johnny Cash kunnen wij haar vast verrassen op Koningsdag. Haar ogen zijn slecht (maculadegeneratie) dus muziek geniet ze volop van. Het is een lieve positief ingestelde zus en verdiend het om eens in het zonnetje te worden gezet op haar 77ste. We wensen haar een voorspoedige operatie veel liefs en dikke kussen toe. Feestelijke Koningsdag en groetjes van Dirk en Jans uit het Brabantse Dongen.

 4. Jan Verspeek says:

  Ik Toos Verspeek wil graag mijn dochter Irna verrassen omdat ze zoveel
  heerlijke dingen voor me doet in deze moeilijke tijd.
  draai maar een vrolijk plaatje voor haar dan kan ze dansen van plezier.

 5. MAX Vandaag says:

  Bedankt voor uw reacties. U kunt uw inzendingen doorgeven via: https://www.maxvandaag.nl/sessies/paginas/oproep/doe-mee-aan-het-max-radio-defile/