Tijd voor MAX in Maastricht met André Rieu

Tijd voor MAX  komt vanaf maandag 26 september 2016 vanuit het sfeervolle Maastricht! De hele week zitten Martine en Sybrand op het Vrijthof in de Limbugse hoofdstad,. Op vrijdag 30 september verhuist de MAX-karavaan naar het Onze Lieve Vrouweplein, waar de wereldberoemde violist André Rieu ter afsluiting van Tijd voor MAX op toer een optreden verzorgt.

Op maandag 26 september …

Ontvangen Sybrand en Martine de in Maastricht geboren actrice Peggy Vrijens (Hart tegen Hart) en verder zit acteur én Limburger Huub Stapel aan tafel; hij staat deze week in Maastricht in het theater met Intouchables. Ook is er een optreden van Gé Reinders en zijn blaaskapel.

Op dinsdag 27 september …

Komt acteur Jon van Eerd bij ons langs; hij vertelt onder andere over de voorstelling Harry let op de kleintjes waar hij deel van uitmaakt. Gekookt wordt er door de in Maastricht geboren topkok Antoine Hermans. Bovendien laat het beroemde koor de Mastreechter Staar luid en duidelijk van zich horen. Maar er is meer muzikaliteit: ook de Dublin Legends treden op in Tijd voor MAX.

Op woensdag 28 september…

Is de in Maastricht geboren modejournaliste en hoofdredacteur van de Nederlandse Harper’s Bazaar Cécile Narinx te gast in Tijd voor MAX. Ook modeontwerper Mart Visser vereert ons met een bezoek. Mart opent deze week zijn tentoonstelling S.Y.N.E.R.G.Y in Museum aan het Vrijthof in de Limburgse hoofdstad. Gekookt wordt er ditmaal door Hans van Wolde, chefkok van het beroemde Maastrichtse restaurant Beluga. Het optreden komt van de band Rowwen Hèze.

Op donderdag 29 september …

Is actrice Monic Hendrickx te gast. Zij speelt de hoofdrol in De Held, de openingsfilm van het Nederlands Film Festival. En het is opnieuw feest op het Vrijthof, want de Barry White Experience & Band treedt bij Tijd voor MAX op. Verder zal ijsmeester Huub Biro zorgen voor een verkoelende versnapering!

Gratis concert André Rieu

Op vrijdag 30 september verhuist de Tijd voor MAX-karavaan naar het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht! André Rieu geeft samen met 55 muzikanten van het Strauss Orkest een mini-concert aan het sfeervolle Onze Lieve Vrouweplein. Hiermee komt een spetterend einde aan de Tijd voor MAX op toer-maand. Natuurlijk schuift hij ook aan tafel bij Sybrand en Martine. En hij komt niet alleen, want hij wordt vergezeld door zonen Pierre en Marc.

Wilt u een van de uitzendingen op het Vrijthof bijwonen of naar het gratis concert van André Rieu op het Onze Lieve Vrouwenplein? Dan kunt u zich aanmelden via de website.

Tijd voor MAX op toer in Maastricht is te zien van 26 t/m 30 september 2016 om 17.10 uur op NPO 1.

Geef een reactie