Tijd voor MAX tijdelijk naar vooravond NPO 1

Tijd voor MAX verhuist tussen Pasen en Koningsdag naar de vooravond. Tot en met 11 mei is het live-programma van Omroep MAX te zien tussen 19.00 en 20.00 uur op NPO 1.

Overgangssituatie

“We willen na de laatste aflevering van dit seizoen van De Wereld Draait Door, op 30 maart, live programmering in de vooravond houden”, zegt Frans Klein, directeur televisie van NPO. “Margriet van der Linden begint in mei met haar nieuwe vooravondshow voor KRO-NCRV. Daarom kiezen we, met dank aan Omroep MAX, nu voor deze overgangssituatie. In de toekomst sluiten de seizoenen van De Wereld Draait Door en de nieuwe vooravondshow strakker op elkaar aan.”

Vertrouwde Tijd voor MAX

MAX-directeur Jan Slagter: “Wij werken hier graag aan mee. De kijker kan van ons het vertrouwde Tijd voor MAX verwachten, alleen op een ander tijdstip.” Op de vaste plek van Tijd voor MAX (NPO 1, 17.10 uur) zijn van 3 tot en met 26 april herhalingen te zien van het Omroep MAX-successen Droomhuis Gezocht en We Zijn Er Bijna!

Op vrijdag 27 april 2018 komt Tijd voor MAX om 17.00 uur, live vanaf Paleis Soestdijk. Vanaf die locatie worden ook de programma’s MAX Koningsdag Live vanaf Paleis Soestdijk en Hallo Nederland uitgezonden.

Geef een reactie

Reacties (15)

 1. jenni says:

  Ik vind deze reactie heel vreemd van Max. De trouwe kijkers van 17.10 worden nu verplicht naar 19.00 uur gestuurd. Daar zal een hoop kijkers niet blij mee zijn, want die kijken op dat moment boulevard en rtl nieuws.

  Doe die herhalingen maar om 19.00 uur.

 2. Gerry Lommerse says:

  Jammer, want tussen 19.00 en 20.00 kijken wij altijd naar de nieuwsuitzendingen.
  Wat mij ook al heel lang van het hart moet is dat ik mij vreselijk erger aan de “JOE HOE” uitroepen van Martine na elk optreden, zelfs al bij de intro stukjes aan het begin van de show. Bah bah!!!

 3. vanderpanne61 says:

  Ben al een tijd afgehaakt. Dat gehinnik van Sybrand na bijna elke zin (een soort zenuwlachje?) Stoorde me steeds meer. Daar zou een geluidstechnicus of een regisseur toch op moeten letten?. Jammer maar de ergernissen werden me te veel. M.W. van der Panne.

  1. vanderpanne61 says:

   Ben al een tijd afgehaakt. Dat gehinnik van Sybrand na bijna elke zin (een soort zenuwlachje?) Stoorde me steeds meer. Daar zou een geluidstechnicus of een regisseur toch op moeten letten?. Jammer maar de ergernissen werden me te veel. M.W. van der Panne.

 4. Kijkster says:

  Lijkt mij leuk kan ik ook eens live naar dit programma kijken

 5. Ingeltje says:

  Wat een gezever over een lachje of joehoe. Het zijn geen robots. En ja, zo zie je maar weer dat je het niet iedereen naar de zin kan maken. Schrijf het even in je agenda dan weet je tenminste hoe en wanneer één en ander komt.

 6. Greetje Oosterhoff says:

  Leuk in de vooravond. Men kan het niet iedereen naar de zin maken, .
  Nu kunnen ook werkende kijkers naar de studio komen .
  Martine en Sybrand, jullie doen het fantastisch, gewoon zo doorgaan, hoor, er heerst altijd een gezellige sfeer in de studio. Succes.
  Mevrouw Kijkster, U kunt zich opgeven om uitzending bij te wonen. Ik kan het U aanraden.

 7. rhlustgraaf says:

  Inderdaad is het tijdstip niet gelukkig, maar als omroep moet je altijd even samenwerken.
  Martine en Sybrand zijn een uitstekend presentatieduo. Warm en gezellig zo de huiskamer in. Mijn vrouwen ik genieten van het programma, vooral van Martine en Sybrand (nogmaals).

 8. Hennie Kalee says:

  Wat een gezever allemaal Tijd voor Max is gewoon gezellig . En Martine en Sybrand zijn goede vakmensen
  maar ja je heb altijd mensen die overal over moeten klagen . Mensen hou toch eens op over dat geklaagd er zijn wel ergeren dingen

 9. Rekel says:

  Wij ouderen kunnen slecht tegen “verandering” … Maar naar zo`n leuk programma kijk ik graag dus zal ik mijn best doen mee om te schakelen naar de nieuwe tijd! Gelukkig valt er af en toe wat te klagen: anders werd er niet ( goed) naar dit programma gekeken! Mag ik dan de heer Sybrand Niesen vragen om zich beter voor te bereiden op het gezellige interview met “de kok van dienst” Sandra Ysbrandy? Onlangs was zij hem aan het uitleggen wat ze allemaal in de pan gooide en de te nemen stapjes voor een heerlijk resultaat… Halverwege “kapte” Sybrand het verhaal af en poogde weg te lopen, waarop Sandra hem een beetje boos toevoegde:” maar het recept is nog niet af hoor!”
  Schaapachtig liep Sybrand van haar weg naar zijn desk. Dit vind ik, op zijn zachts gezegd, niet netjes van hem. Dat kan wel beter!

 10. Jan den Uijl says:

  Het veranderen van tijdstip voor enkele weken is niet erg, dat er mensen daarover vallen is niet nodig, want deze mensen zeuren overal op, welk omroep dan ook. Ik kijk graag naar Tijd voor Max.

 11. Coby Van Roonvan Walsum says:

  Tijd voor Max, is een aardig programma.
  Maar de kreten die één van de presentoren uitstoot na een optreden van een zanger vind ik zo hinderlijk.
  Let daarop mensen. Het is verre van leuk.

 12. Amaranthus says:

  Ik geloof dat ik echt niet helemaal goed begrijp… Als je op de gebruikelijke tijd herhalingen kun zenden dan kun je toch ook gewoon een live uitzending op dat tijdslot zetten?

  Het zou jammer zijn. Ik heb op het nieuwe tijdstip al een vast programma waar ik naar kijk en dan zou ik helaas T.v.Max een paar weken moeten over slaan.Of het op NPOBest rond 22.00 uur in de HH bekijken mits er niets anders op mijn tv lijstje staat. Of op de website even “koppen snellen” (snel alleen de interessante items bekijken.).

 13. thiadlind says:

  Heerlijk op dit tijdstip. Op de namiddag ben je altijd met de voorbereiding van het eten bezig en vergeet je weleens om de tv aan te zetten om 17.00 uur.
  Ieder zijn voorkeuren, kan me voorstellen dat je ook weleens zonder de vaste programma’s kunt, beetje flexibel mensen en er wordt al zoveel herhaald later op de avond en opnemen is al zoveel makkelijker geworden net als uitzending gemist. De NPO kan het elke kijker tegenwoordig goed naar de zin maken. Goed bedacht om het gat van Matthijs op te vullen en meer aandacht in mei te krijgen voor tijd voor Max.
  Zet ‘m op Martine en Sybrand (mag weleens een nieuwe foto plaatsen, zo jong zie je er niet meer uit hoor!).

 14. KDBTV says:

  Ik kijk er graag na, maar inderdaad Sybrand heeft een irritant lachje en Martine heeft de gewoonte om steeds haar voorleeskaartjes op te stoten en ze mag ook de mensen laten uitpraten