MAX PubQuiz

Sybrand Niessen presenteert de MAX PubQuiz

Sybrand Niessen presenteert vanaf vrijdag 11 oktober 2019 de MAX PubQuiz! In een gezellige kroegsfeer wordt de kennis van de deelnemende teams en de kijkers getest met vragen in de categorieën: geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. Sybrand wordt bijgestaan door Markoesa Hamer. En er is livemuziek van de zeskoppige band Soulsix.

Pubquiz is populair

De pubquiz is populairder dan ooit. In stad en land slaat jong en oud massaal aan het quizzen. Het wordt overal in Nederland gespeeld; in de kroeg, in de sportkantine, maar ook thuis met vrienden onder elkaar. Nu is er bij MAX een heuse televisievariant. In elke aflevering strijden 5 teams tegen elkaar om de winst. 5 afleveringswinnaars strijden in de finale op 27 december 2019 tegen elkaar om de felbegeerde MAX PubQuiz bokaal. De teams bestaan uit 3 personen, want 3 weten immers meer dan 1. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? Vullen ze elkaar goed aan? En is er een voordeel als er verschillende generaties in het team meespelen?

“Voor ieder wat wils”

Presentator Sybrand Niessen: “Het leuke is dat iedereen zijn eigen hobby’s en interesses heeft en je bij twijfel op je andere teamleden kunt leunen. Iedereen kan meespelen, van jong tot oud. De vragen zijn heel divers. Er is voor ieder wat wils.”

Meespelen

Meespelen kan! Voorafgaand aan iedere uitzending publiceert MAX Vandaag een antwoordformulier, zodat thuis meespelen nóg makkelijker wordt. Het antwoordformulier is te downloaden op www.maxvandaag.nl/maxpubquiz

De MAX PubQuiz is te zien op:

 • Aflevering 1: vrijdag 11 oktober
 • Aflevering 2: vrijdag 18 oktober
 • Aflevering 3: vrijdag 1 november
 • Aflevering 4: vrijdag 15 november
 • Aflevering 5: vrijdag 22 november
 • Aflevering 6 -Finale: vrijdag 27 december

De afleveringen van de MAX PubQuiz worden uitgezonden om 22.20 uur op NPO 1.

Geef een reactie

Reactie

 1. joop kreukniet says:

  Ben er nog niet weg van,de presentatie is mijn inziens te schreeuwerig ,en gemaakt gepresenteerd

  Vriendelijke groeten