MAX PubQuiz, Sybrand Anne-Marie

Zin in een spelletje? Nieuw seizoen MAX PubQuiz gaat van start!

Op vrijdag 7 januari 2022 start een gloednieuw seizoen van MAX PubQuiz! In een gezellige kroegsfeer dagen elke week 6 teams elkaar uit. De presentatie is in handen van Sybrand Niessen. Hij wordt wekelijks bijgestaan door een bekende barman of -vrouw. Dat zijn dit seizoen: Anne-Marie Jung, Anita Meyer, Steven Brunswijk, Rachel Rosier, Diggy Dex, Leona Philippo en Richard Groenendijk. En er is livemuziek onder leiding van Jan Rietman.

Uiteenlopende vragen

Vragen in MAX PubQuiz gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen: welk land heeft de grootste wijnproductie ter wereld? Wie won de Elfstedentocht in 1963? Wat betekent Boeddha? En welke gebeurtenis wordt herdacht op Witte Donderdag?

Bekende barman of -vrouw

Bekende barvrouw Anne-Marie Jung: “Ik ben dol op quizzen en daarom vond ik het ontzettend leuk om in de eerste aflevering te gast te zijn. Dat bepaalde vragen specifiek aan mij gelinkt waren, maakte het extra bijzonder. Daarnaast is de quiz erg muzikaal. Een feest voor mij als zangeres om dan ook zelf te zingen, samen met de Jan Rietman Band. En al die weetjes; je steekt er zelf ook nog wat van op!”

Kennistest en puzzelronde

6 teams bestaande uit 2 personen nemen het in MAX PubQuiz tegen elkaar op. In 5 rondes van 4 vragen wordt de kennis getest op het gebied van onder andere muziek, geschiedenis, sport en eten & drinken. En ook een puzzelronde ontbreekt niet. De winnaars van elke aflevering zullen op 11 maart 2022 strijden om de felbegeerde MAX Pubquiz Trofee.

MAX PubQuiz is te zien vanaf vrijdag 7 januari 2022 (7 afleveringen) om 21.25 uur op NPO 1. 

Tijdens de Olympische Winterspelen is MAX Pubquiz niet te zien op 4, 11 en 18 februari.

Geef een antwoord