Stembus Top 2000 weer open!

In het Brabantse Liempde is vrijdagochtend 25 november 2016 het startsein gegeven voor de stemweek voor de Top 2000. Mensen kunnen stemmen op de nummers die wat hen betreft in de Top 2000 thuishoren.

Aftrap

NPO Radio 2-dj Gerard Ekdom pikte tijdens zijn programma met de Top 2000 Stembus eerst verschillende andere dj’s op, met als eindbestemming Liempde, waar de jocks samen met de inwoners om 08.45 de stemweek openden. De Brabantse plaats werd door de meeste luisteraars genoemd als leukste plek in Nederland om het jaarlijkse muziekspektakel af te trappen.

Stemmen

De Top 2000 Stembus staat tot de finaledag op 2 december 2016 elke dag in een andere plaats, om mensen te helpen hun keuze voor hun favoriete nummers te bepalen. Wilt u ook uw stem uitbrengen? Dat kan op de website van de Top 2000.

Nummer 1

Op die finaledag moet duidelijk worden welk nummer dit jaar bovenaan de lijst is geëindigd. Vorig jaar was het Imagine van John Lennon. De keus voor het vredeslied was vermoedelijk ingegeven door de aanslagen in Parijs. Vorig jaar brachten 4,5 miljoen mensen een stem uit tijdens de stemweek. De Top 2000 wordt uitgezonden tussen kerst en oudjaar op NPO Radio 2.

(Bron: ANP)

Geef een antwoord