Aankondiging NPO Radio 4-Kerstmenu

Omroep: MAX

Duur: 0:00:49

Uitzending: wo 5 dec 2018 01:00

Sandra Ysbrandy en Christiaan Kuyvenhoven presenteren het NPO Radio 4-Kerstmenu!

Kerst is in aantocht! Maar wat gaat u eten? En welke muziek draait u daarbij? Christiaan Kuyvenhoven en Sandra Ysbrandy helpen u uit de brand met het NPO Radio 4- Kerstmenu. 4 gerechten uit de klassieke muziek waar u culinair en muzikaal indruk mee maakt. Culinair en muzikaal succes verzekerd!

Culinair en muzikaal

Het is elk jaar weer de grote vraag: wat eten we met de Kerst. Om u daar een handje bij te helpen hebben Christiaan Kuyvenhoven, presentator van het MAX-radioprogramma 4 de Middag, en kok Sandra Ysbrandy de handen ineen geslagen. Want naast de vraag wat moeten we eten, is er natuurlijk ook de vraag welke muziek u daarbij luistert. Christiaan en Sandra hebben een menu samengesteld verbonden aan de klassieke muziek. De verschillende gangen zijn verbonden aan een muziekstuk of aan een componist. En geloof ons: die componisten weten wel wat lekker is.

4 gangen menu

Sandra bereidt de gerechten, Christiaan vertelt over en speelt de muziek. Op 7 december 2018 gaat het van start, dan bereiden Christiaan en Sandra de amuse. Vervolgd door het voorgerecht op 12 december, op 14 december het hoofdgerecht en op 19 december het dessert. Op 21 december krijgt u nog een korte samenvatting van het hele menu. Zo bent u dit jaar goed voorbereid op de Kerst!

Waar en wanneer?

Luister vanaf 7 december 2018 tussen 14.00 – 16.00 uur naar 4 de Middag op NPO Radio 4 en houdt voor de video’s onze site en de social media kanalen in de gaten. De speciale NPO Radio 4 Kerstmenu-playlist beluistert u hier.

Geef een reactie