sander swiep

Sander Zwiep presenteert NPO Radio 4-programma Maatwerk voor Omroep MAX

Radiopresentator Sander Zwiep gaat aan de slag voor Omroep MAX. Vanaf maandag 7 september presenteert hij elke werkdag het gloednieuwe programma Maatwerk, tussen 14.00 en 16.00 uur op NPO Radio 4. 

Voor ieder wat wils

Maatwerk is een opgewekt middagprogramma met aangename klassieke muziek die perfect aansluit op de middag. Voor wie hard aan het werk is, of een rustige middag heeft; Sander Zwiep zorgt voor een passende muzikale omlijsting. Met muziek uit alle windstreken: van Hollands glorie tot hits uit Hollywood, en met crossovers en muzikale parels uit de krochten van de tweedehandswinkels. Met veel interactie met de luisteraar én ruimte voor verzoekjes levert Maatwerk écht maatwerk!

Reacties

Sander Zwiep: “Radio is en blijft een prachtig medium. Thuis, onderweg of op het werk: luister drie maten van een symfonie en je bent in Engeland, twee seconden later schildert Schubert een Oostenrijks vergezicht en één welgemikt gitaarakkoord brengt je in Spaanse vervoering. Van lentefrisse Vivaldi tot herfstige Brahms: seizoenen worden rijker via de radio. Muziek zit weliswaar tussen de oren, maar is sterk genoeg om je dag in een ander licht te plaatsen. Op mijn taak als ‘muzikale lichtman’ in de middag verheug ik me zeer!”

Jan Slagter: “Ik ben ontzettend blij dat we Sander Zwiep mogen verwelkomen. Sander heeft hart voor klassieke muziek en een voorliefde voor radio. In het verleden is gebleken dat hij luisteraars weet te raken, zijn manier van presenteren slaat aan. Ik ben daarom erg trots dat Sander vanaf september, namens MAX, op NPO Radio 4 te horen is.”

Maatwerk, vanaf 7 september 2020  elke werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur op NPO Radio 4.

Beeld: Janita Sassen

Geef een reactie

Reacties (2)

 1. Carmen Wijngaarde says:

  Zie graag en luister graag waar dat kan,hoewel ik weinig naar de radio luister en meer naar progr van Max kijk.,jullie doe ook super je best.

 2. Nagtegaal says:

  Beste Sander,
  Voor het onderdeel Nederlandse Muziek in Maatwerk vraag ik aandacht voor de liederen van Gerrit Jan van Eijken. Ik maakte een pagina over hem op Wikipedia en zette ooit 5 liederen van hem op cd. Waarschijnlijk te vinden in de fonotheek of op YouTube.
  Succes met het programma, vriendelijke groet
  Evert Jan