Maatwerk

Luistert u ook naar de 100e uitzending van Maatwerk?

Het MAX NPO Radio 4-programma Maatwerk is op 27 januari 2021 voor de 100e keer op de radio. De uitzending begint om 14.00 uur. Luistert u ook?

Feestelijke uitzending

Maatwerk is elke werkdag op NPO Radio 4 te horen en wordt gemaakt door presentator Sander Zwiep en samensteller Erik Onnink. Uiteraard wordt de 100e uitzending een feestelijke. Zo komt pianist Caspar Vos langs in de studio om deze show te voorzien van live-muziek. Presentator Sander Zwiep over dit jubileum: “Het gevoel dat je had toen je met groep 6 op schoolreisje ging…Met z’n allen in een grote bus met snoep in je rugzak, op weg naar een geweldige dag met je vrienden en vriendinnen. Dat gevoel hadden wij van Maatwerk bij de eerste uitzending. En dat gevoel hebben we nog steeds! Ga mee op ‘muziekreis’, elke werkdag van 14.00 tot 16.00.”

Video’s

Naast de radio-uitzendingen maken de mannen van Maatwerk ook geregeld video’s, die zij plaatsen op hun Facebook-pagina. Zo worden er bijzondere fragmenten uit de uitzendingen voorzien van beeld en plaatsen zij elke vrijdag een Borrelmix-video, waarin Sander of Erik een medley maken van een aantal bekende muziekstukken.

Daarnaast laten zij regelmatig hun creativiteit de vrije loop in de video’s. Erik en Sander hebben bijvoorbeeld hun eigen versie van Queen’s meesterwerk Bohemian Rhapsody gemaakt.

Terugluisteren

Bent u nog geen trouwe luisteraar van Maatwerk? U kunt dat uiteraard wel worden, als u dat wilt. U kunt alle 99 voorgaande uitzendingen terugluisteren op de website van NPO Radio 4. Alle komende Maatwerk-edities hoort u op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur op de zender en kunt u uiteraard ook terugluisteren op de genoemde webiste.

(Beeld: Janita Sassen)

Geef een reactie