Rob de Nijs

Registratie afscheidsconcert Rob de Nijs bij MAX

Voor de áller laatste keer Rob de Nijs. In juni gaf één van Nederlands grootste artiesten zijn allerlaatste concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Vlak voor zijn 80e verjaardag (26 december) zendt MAX de registratie uit van dit bijzondere en unieke concert. Hits als Banger hart, Malle Babbe en Foto van vroeger worden voor de laatste keer ten gehore gebracht. 

Unieke registratie

Een unieke registratie van het laatste optreden van Rob de Nijs in de Ziggo Dome. Een concert dat bolstaat van emoties en mooie momenten. Rob de Nijs heeft Parkinson en besloot daarom eerder dit jaar te stoppen met zingen. Tijdens het concert geeft Rob zich, in al zijn kwetsbaarheid, bloot aan zijn publiek, dat hem op moeilijke momenten spontaan ondersteunt. Dat geeft hem de vleugels om door te gaan en hits als Het werd zomer, Jan Klaassen de Trompetter en Hou me vast een laatste keer ten gehore te brengen.

Bevriende artiesten

De zanger wordt ook bijgestaan door bevriende artiesten als Paskal Jakobsen, Waylon, Trijntje Oosterhuis, Danny Vera, Claudia de Breij en Sanne Wallis de Vries. Zij zingen een aantal van zijn bekendste nummers.

Rob de Nijs: Het is mooi geweest is te zien op donderdag 15 december 2022 om 20.30 uur op NPO 1. 

(Foto: Jaap Reedijk/MAX)

Geef een antwoord

Reactie

    Cor Tammer says:

    ,Wat een show hij kan het nog steeds
    Hij doet het toch maar weer
    Meneer de Nijs bedankt