Quiz mee met MAX

Houdt u ook zo van spelletjes? Dat komt dan goed uit, want MAX organiseert op 5 juni om 14.00 uur een online quiz. Hoe u mee kunt doen? Wij leggen het uit.

Stap 1: pak uw mobiele telefoon

Tijdens de quiz krijgt u een half uur lang allerlei vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Om mee te kunnen doen moet u zich vooraf aanmelden. Dit kan door kosteloos het woord ‘Quiz’ te sms’en naar 4004. Vervolgens ontvangt u per sms een bevestiging van uw deelname en meer instructies. Let op! Het is belangrijk dat u sms’t met een smartphone met internetaansluiting, want u gaat deze telefoon later gebruiken als stemkastje.

Stap 2: log in

De quiz wordt gespeeld op de website quizzzit.nl. 30 minuten voor aanvang van de quiz krijgt u via sms een herinnering dat de quiz bijna begint en wordt u verteld wat u nu moet doen. Het belangrijkste is dat u voor 14.00 uur op de quizzzit-website bent, zodat u op tijd bent voor de quiz. Het handigste is om deze site te opnemen op uw computer of iPad. Zodra u op de site bent klikt u op de knop ‘klik hier voor de live-uitzending’. U moet daarna uw persoonlijke pincode invoeren die u eerder via 1 van de sms’jes heeft ontvangen. U ziet vervolgens de live-uitzending.

Stap 3: activeer uw stemkastje

De telefoon waarmee u heeft gesms’t gaat u nu gebruiken als stemkastje om mee te kunnen doen aan de quiz. Om dit te doen moet u naar de website quizzzitpad.com gaan. Hier vult u de pincode in die u ziet in de live-uitzending en vult u uw naam in. U bent nu klaar om mee te doen.

Stap 4: klaar voor de start!

Zorg dat u uw telefoon en computer of iPad bij de hand houdt, want om 14.00 uur precies start de quiz. het is verstandig om uw apparaten aan de oplader te leggen, want de quiz verbruikt mogelijk veel energie.

Veel speelplezier!

Geef een reactie