fotosessie

Prinses Beatrix ontbreekt bij jaarlijkse fotosessie in Oostenrijk

Koning Willem-Alexander heeft in een kleiner gezelschap dan normaal de jaarlijkse fotosessie in het Oostenrijkse ski-oord Lech bijgewoond. Prinses Beatrix ontbrak voor het eerst sinds de troonswisseling in 2013. Ze was de afgelopen 10 dagen wel in Lech, samen met prinses Mabel en haar dochters, maar reisde al voor het fotomoment af. Ook prins Constantijn en zijn gezin waren afwezig.

fotosessie

Meer ski-tijd

De koning trok met zijn gezin een half uur uit om de media ter wille te zijn in Oberlech, waar de laatste jaren de ontmoeting met de fotografen en cameraploegen wordt gehouden. Het rendez-vous was een half uur vervroegd om de familie meer eigen ski-tijd te geven en te voorkomen dat er al veel andere skiërs aanwezig waren.

Koninklijke fotosessie Lech

fotosessie

50 is het nieuwe 30

Op de vraag van een omstander of skiën met zijn leeftijd nog wel gaat, had de koning een ad rem antwoordt: “Het leven begint pas bij 50, 50 is het nieuwe 30”, aldus Willem-Alexander, die over precies 2 maanden een halve eeuw oud is. Na het poseren konden de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane met de ski’s onder laten zien dat ze inmiddels al volleerde skiërs zijn. Amalia is al voor het twaalfde jaar in Lech. De rest van de vakantie kunnen de prinsessen verder ongestoord skiën.

Koninklijke fotosessie Lech

fotosessie

(Bron: ANP)

Geef een reactie