Duur 04:42
Gepubliceerd op 11 december 2016

Nicolette en Harry samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. zondag 11 december zijn Nicolette (74) en Harry (72) samen naar klassiek gegaan. Nicolette houdt van schilderen, filosofie en honden en Harry was docent levensbeschouwing en heeft een logeerhond. Dat leek MAX een leuke match.

Alexei Lubimov

Koppel datingspelSamen zijn  Nicolette en Harry  zondag 11 december 2016 naar een concert gegaan in de Hermitage in Amsterdam. De sterpianist Alexei Lubimov liet de luisteraars kennismaken met bekende Russische hedendaagse componisten die in Nederland niet vaak te horen zijn.

Verslag van de ontmoeting

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Nicolette en Harry het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan  maandag 19 december 2016 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer