Mi Vida

MAX zendt de film Mi Vida uit

MAX zendt op zondag 25 juli 2021 de film Mi Vida uit. Een film, met in de hoofdrol Loes Luca, over het realiseren van dromen, levensverwachtingen, de toekomst en vriendschappen. Mi Vida is bekroond met o.a. nationaal een Gouden Film Award en internationaal met een Golden Remi Award Best Foreign Film.

Een droom

Kapster Lou uit Schiedam koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar dat gaat niet met de zorg voor haar kinderen en kleinkinderen. Dan besluit Lou een cursus Spaans in Cádiz te volgen. Ver weg van alles wat ze kent. In een kinderbed bij een gastgezin tussen feestvierende studenten. Wat had ze eigenlijk gedacht?

Thuis voelen

Toch begint ze zich thuis te voelen in de gastvrije stad aan zee. Ze vindt een nieuwe kamer en sluit vriendschap met haar lerares Spaans, Andrea, die haar aanmoedigt haar droom waar te maken en een kapsalon in Cádiz te openen. Maar dan staat haar zwangere dochter Barbara ineens onaangekondigd op de stoep. Zij vindt Lou’s verhuisplannen belachelijk en egocentrisch. Haar moeder hoort in Schiedam, bij haar kinderen en kleinkinderen. En ook zoon Ronny, die in een scheiding ligt, voelt zich verraden als hij hoort dat zijn moeder ver van huis een nieuw leven wil gaan opbouwen. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen? Lou staat voor een dilemma; kiest ze voor haar eigen leven of dat van haar familie?

Rolverdeling Mi Vida

De cast wordt onder meer gevormd door Loes Luca(Lou), Elvira Mínguez (Andrea), Fermi Reixach (José), Loïc Bellemans (Luc), Anniek Pheifer (Barbara), Diewertje Dir (Charlie),Ida Ogbamichael (Anna) en Mark Kraan (Ronny). De regie is in handen van Norbert ter Hall en het scenario is geschreven door Roos Ouwehand.

MAX: Mi Vida is te zien op zondag 25 juli 2021 om 20.20 uur op NPO 3. 

(Mi Vida is een coproductie van Phanta Film, Omroep MAX, All Go Movies (SP) en Canal Sur Andalusia (SP).)

Geef een reactie

Reacties (2)

  1. ELIONORA says:

    IK BEN HELEMAAL NIET ZO´N FILMKIJKSTER MAAR IK VIEL IN BIJ HET AANKONDIGEN VAN DE FILM….BLEEF EVEN KIJKEN, EN HEB GEKEKEN TOT HET EINDE…ZO´N MOOI VERHAAL EN JA….LOES LUCA IS MIJN FAVORIET,DEZE ROL WAS ÉCHT GEKNIPT VOOR HAAR…MAAR ALLE SPELERS(STERS) WAREN ZÓ NATUURLIJK,IK HEB GENOTEN!!

  2. ELIONORA says:

    IK BEN HELEMAAL NIET ZO´N FILMKIJKSTER MAAR IK VIEL IN BIJ HET AANKONDIGEN VAN DE FILM….BLEEF EVEN KIJKEN, EN HEB GEKEKEN TOT HET EINDE…ZO´N MOOI VERHAAL EN JA….LOES LUCA IS MIJN FAVORIET,DEZE ROL WAS ÉCHT GEKNIPT VOOR HAAR…MAAR ALLE SPELERS(STERS) WAREN ZÓ NATUURLIJK,IK HEB GENOTEN!! VR.GROET…(81)