Hendrik Groen

MAX-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen krijgt 2e deel

Er komt een vervolg op de populaire MAX-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Dat heeft regisseur Tim Oliehoek bekend gemaakt in Tijd voor MAX.

Vervolg

Het 2e deel van de MAX-dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen is te zien vanaf het najaar in 2019. Het vervolg van de serie is gebaseerd op het boek Zolang er Leven is: Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen. De rol van Hendrik Groen wordt opnieuw vertolkt door Kees Hulst en de rol van Evert door André van Duin.

Gouden Kalveren

Afgelopen vrijdag viel MAX’ Het geheime dagboek van Hendrik Groen tweemaal in de prijzen bij de uitreiking van de Gouden Kalveren. Tim Oliehoek nam het Gouden Kalf in de categorie ‘Beste Televisiedrama’ in ontvangst. Kees Hulst won een Gouden Kalf in de categorie ‘Beste Acteur Televisiedrama’.

Over het eerste deel Het geheime dagboek van Hendrik Groen

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Het geheime dagboek van Hendrik Groen (deel 2) is in het najaar van 2019 te zien bij MAX.

Geef een reactie

Reactie

  1. Djarmein says:

    Het eerste deel vond ik geweldig. Kan niet wachten om deel 2 te zien op de tv