MAX Kerstconcert

MAX Kerstconcert: genieten van muziek op Eerste Kerstdag

Op Eerste Kerstdag organiseert MAX weer een prachtig MAX Kerstconcert vanuit Studio 21 in Hilversum. Carrie ten Napel en Jan Slagter presenteren een uiteenlopend muzikaal programma. Het thema van het concert is omkijken naar elkaar. Op het sfeervolle podium staan onder anderen Matt Simons, Roxeanne Hazes, Tineke Schouten en Berget Lewis. Het concert is zondag 25 december 2022 om 13.20 uur te zien bij MAX op NPO 1, direct na de toespraak van koning Willem-Alexander. Geniet van een muzikale kerst bij MAX!

Bijzonder duet

Tijdens het MAX Kerstconcert zingt Matt Simons het prachtige We Can Do Better. Roxeanne Hazes zingt Ooit Komt Nooit Meer, Tineke Schouten brengt Droog Je Tranen, Sílvia Sequeira – de winnares van ARIA – treedt op met Habanera, Glen & zijn zoon Jaïr Faria zingen A Change Is Gonna Come. Natuurlijk mogen ook de nodige kerstnummers niet ontbreken. The Dutch Tenors treden op met First Noël en het feest is compleet met Pearl Jozefzoon en Elske DeWall op het podium. Zij zingen respectievelijk O Kom, O Kom, Immanuël en Thank God It’s Christmas.

Guido van Dieteren

Het concert staat onder de muzikale begeleiding van The European Pop Orchestra met dirigent Guido Dieteren, ook wel bekend als ‘The Maestro’. Samen met Guido brengt Wendy Kokkelkoren het nummer All Of Me ten gehore. En ook het ZO! Gospel Choir is weer van de partij. Samen met Berget Lewis en Shirma Rouse zingen zij een Christmas Medley.

‘Omkijken naar elkaar’

Het thema ‘omkijken naar elkaar’ komt door de gehele uitzending op verschillende manieren naar voren. Tijdens het concert delen 2 sprekers een kerstboodschap; Gerdi Verbeet (lees hier haar boodschap) en Marion Bloem (lees hier haar boodschap). Gerdi vertelt over de wijze waarop zij kijkt naar en omgaat met deze tijd vol uitdagingen. Kortgeleden is de man van Marion overleden; ze deelt hoe zij deze kerst beleeft en geeft de kijkers een liefdevolle boodschap mee. Verder drie portretten van inspirerende mensen met bijzondere verhalen.

Het MAX Kerstconcert is te zien op zondag 25 december 2022 om 13.20 uur te zien bij MAX op NPO 1

(Foto: MAX/© Bart van der Putten)

Geef een reactie

Reacties (5)

  Anneke 64 says:

  Is het mogelijk om hierbij aanwezig te zijn in de studio?
  In afwachting van uw antwoord, verblijf ik,
  Anneke van Heijst/ Anneke 64

   Len123 says:

   Ik denk dat de opnames allang geweest zijn.
   Er wordt bijna niets meer live gedaan.

   MAX Vandaag says:

   Beste Anneke 64,

   Dank voor uw interesse in het MAX Kerstconcert. Het concert wordt inderdaad van tevoren opgenomen en er is geen mogelijkheid meer om daar bij aanwezig te zijn. Het concert is te zien op zondag 25 december 2022, om 13.20 uur bij MAX op NPO 1. Wij wensen u fijne kerstdagen en alle goeds voor 2023!

   Redactie MAX Vandaag

  John Paes says:

  Fijne informatie, wij zullen zeker naar het Max Kerstconcert kijken en luisteren.

  Maar de naam van de vermelde dirigent Guido Dieteren is in bovenstaand artikel verkeerd gespeld.
  Guido en zijn European Pop Orchestra zijn te goed om verkeerd te worden vermeld.
  Gaarne een correctie richting Guido en zijn echtgenote Wendy.
  Vriendelijk groetend,
  John Paes (een grote fan van omroep Max en van The European Pop Orchestra,

  PS: Hele fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2023 voor u allen

   MAX Vandaag says:

   Beste John Paes, bedankt voor uw reactie, we hebben de tussenkop aangepast.
   Vriendelijke groet, webredactie MAX Vandaag