MAX Kerstconcert

MAX Kerstconcert: genieten van muziek op eerste kerstdag

Op eerste kerstdag organiseert MAX weer een prachtig MAX Kerstconcert vanuit Studio 21 in Hilversum. Carrie ten Napel en Jan Slagter presenteren een uiteenlopend muzikaal programma. Het thema van het concert is omkijken naar elkaar. Op het sfeervolle podium staan onder anderen Matt Simons, Roxeanne Hazes, Tineke Schouten, Berget Lewis en Guus Meeuwis. Het concert is zondag 25 december 2022 om 13.20 uur te zien bij MAX op NPO 1, direct na de toespraak van koning Willem-Alexander. Geniet van een muzikale kerst bij MAX!

Bijzonder duet

Tijdens het MAX Kerstconcert zingt Matt Simons het prachtige We Can Do Better. En een uniek duet tussen Channah Hewitt en Pia Douwes, speciaal bij MAX zingen zij Mijn Droom. Het prachtige lied komt uit de musical Les Misérables, waarin Channah momenteel schittert. Pia ging haar voor in 1991. Roxeanne Hazes zingt Ooit Komt Nooit Meer, Tineke Schouten brengt Droog Je Tranen, Sílvia Sequeira – de winnares van ARIA – treedt op met Habanera, Glen & zijn zoon Jaïr Faria zingen A Change Is Gonna Come en Guus Meeuwis speelt het nummer Stap Voor Stap. Natuurlijk mogen ook de nodige kerstnummers niet ontbreken. The Dutch Tenors treden op met First Noël en het feest is compleet met Pearl Jozefzoon en Elske DeWall op het podium. Zij zingen respectievelijk O Kom, O Kom, Immanuël en Thank God It’s Christmas.

Guide van Dieteren

Het concert staat onder de muzikale begeleiding van The European Pop Orchestra met dirigent Guido Dieteren, ook wel bekend als ‘The Maestro’. Samen met Guido brengt Wendy Kokkelkoren het nummer All Of Me ten gehore. En ook het ZO! Gospel Choir is weer van de partij. Samen met Berget Lewis en Shirma Rouse zingen zij een Christmas Medley.

(Foto: MAX/© Bart van der Putten)

Geef een antwoord