Mascha de Rooij en Mr. John Reid, De Rijdende Rechter

Mascha de Rooij nieuwe presentatrice van De Rijdende Rechter

Mascha de Rooij is de nieuwe presentatrice van het programma De Rijdende Rechter. Mr. John Reid blijft ook na de verhuizing van het programma van KRO-NCRV naar Omroep MAX aan het programma verbonden als rechter.

Belangrijk programma voor MAX

MAX-directeur Jan Slagter: “Mascha is al 10 jaar een vaste waarde voor MAX. 10 jaar geleden begon ze een dag per week als presentatrice bij Hallo Nederland en ze heeft zich ontwikkeld tot één van onze vaste gezichten. Zo presenteert ze MAX Geheugentrainer, de bloemencorso’s en recent maakte ze de podcast Aan de zijde van de Prins over prins Carnaval in Breda. En nu gaat ze De Rijdende Rechter presenteren, een belangrijk programma voor MAX. Ik verheug me daar zeer op.”

“Ik heb veel zin in om dit mooie programma te presenteren en samen te werken met mr. John Reid”, vertelt Mascha de Rooij. “In De Rijdende Rechter krijgen alle partijen de ruimte om hun zegje te doen. Ik hoop dat ik eraan kan bijdragen dat ze meer naar elkaar gaan luisteren om zo wat meer begrip te krijgen voor elkaars situatie.” De Rijdende Rechter wordt later dit jaar uitgezonden bij MAX.

Over De Rijdende Rechter

In De Rijdende Rechter worden conflicten voorgelegd aan rechter mr. John Reid. Hij gaat samen met zijn team altijd persoonlijk langs om poolshoogte te nemen. In het programma volgt ook een bindende uitspraak. Het programma helpt bij conflicten over een onduidelijke erfgrens, overlast van bomen, schuttingen, schuurtjes en bij hoog opgelopen burenruzies. Maar ook familievetes en onenigheid over recht van overpad komen aan bod.

Heeft u een conflict over een onduidelijke erfgrens, overlast van bomen, schutting en schuurtjes of bij een hoog opgelopen burenruzie. Of heeft u onenigheid in de familie of over een recht van overpad? Meld dan hier uw zaak!

Het programma De Rijdende Rechter met Mascha de Rooij en mr. John Reid wordt later in 2024 uitgezonden bij MAX.

(Foto: © MAX/Elvin Boer)

Geef een reactie