Tijd voor MAX

Mark Rutte en Hugo de Jonge te gast bij Tijd voor MAX vanuit ’s-Hertogenbosch!

Op dinsdag 6 oktober 2020 start het landelijke initiatief Aandacht voor elkaar in Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. Met Aandacht voor elkaar, onderdeel van de jaarlijkse Week tegen Eenzaamheid, wil de overheid steun geven aan alle initiatieven rond corona die in het land zijn ontstaan. Tijd voor MAX is bij de aftrap aanwezig en ontvangt na afloop de hoofdrolspelers, waaronder bewindspersonen Mark Rutte en Hugo de Jonge, in de studio op locatie.

Mark Rutte en Hugo de Jonge

Tijdens de aftrap van Aandacht voor elkaar in ’s-Hertogenbosch gaan minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge in gesprek met 10 Brabanders en Bosschenaren. Zij zijn de afgelopen maanden op verschillende manieren in aanraking gekomen met het coronavirus: van patiënten en zorgprofessionals tot ondernemers en mensen uit het onderwijs.

Speciale uitzending Tijd voor MAX

Na afloop van de gesprekken is er een speciale uitzending van Tijd voor MAX, eveneens vanuit Congrescentrum 1931, alwaar het initiatief wordt gelanceerd. Mark Rutte en Hugo de Jonge schuiven aan bij Sybrand en Martine, en ook de 10 Brabanders en Bosschenaren zijn aanwezig. Zij vertellen over het initiatief, delen hun ervaringen en blikken terug op de gevoerde gesprekken.

Optreden O’G3NE

Ook O’G3NE is dinsdag 6 oktober te gast bij Tijd voor MAX. Lisa, Amy en Shelley komen uit Brabant en hebben de afgelopen maanden in quarantaine gezeten. Speciaal voor de gelegenheid zingen zij een toepasselijk lied.

Tijd voor MAX live vanuit ‘s-Hertogenbosch is te zien op dinsdag 6 oktober 2020 om 17.10 uur op NPO 1. 

Geef een reactie

Reactie

    colijoma says:

    Ik wil m’n geplande afspraak voor een coronatest afzeggen maar dat wordt je niet gemakkelijk gemaakt. Ik had zondag via de website een afspraak gemaakt omdat ik wat moest hoesten. Ik wist dat je niet gelijk terecht kom dus dacht gelijk maar actie ondernemen. Het blijkt maar een dag geweest te zijn dat ik een hoestje had dus wil de afspraak (woensdag as) afzeggen. Maar via 0800 1202 ben ik al de hele ochtend bezig geweest maar krijg steeds te horen: er zijn op dit moment geen lijnen beschikbaar, probeer het over een half uur nog een keer. Nou ik kom er dus niet door. Heb uiteindelijk de GGD gebeld maar volgens nieuwe richtlijnen moet ik toch echt via 0800 1202 me afmelden. Heb er al spijt van dat ik me aangemeld heb. Denk toch niet dat dit mensen moet weerhouden om een afspraak te maken. Zouden jullie daar in het programma Tijd voor Max eens aandacht aan kunnen geven.. ik heb er inmiddels hoofdpijn van gekregen en nog steeds geen contact. Als je niet komt opdagen zou je ook nog een boete kunnen krijgen!!
    Vriendelijke groet, Lia de Jonge