NPO Radio 5

Luisteraars NPO Radio 5 kunnen nummer aanvragen voor dierbare

Luisteraars van NPO radio 5 kunnen op de site van de radiozender een plaatje aanvragen voor iemand die veel voor hen betekent. Dit initiatief haakt aan op de Week tegen Eenzaamheid, die op 1 oktober 2020 van start gaat. 

Muzikale groet

Iedereen die dit wil kan een liedje aanvragen voor iemand uit de eigen omgeving. Het idee van de zender is dat het een cadeautje is voor iemand die de aanvragen al een tijdje niet heeft gezien, maar die zeker niet uit het hart is verdwenen. Uiteraard mag u ook een nummer aanvragen voor iemand die u wel regelmatig ziet, maar waarvan u het weet dat hij of zij wel wat extra steun kan gebruiken.

Zelf een nummer aanvragen

Een liedje aanvragen kan via dit formulier op de site van de zender. Al de nummers die worden aangevraagd worden tijdens de Week tegen Eenzaamheid (van 1 tot 8 oktober 2020) gedraaid op de zender en verschijnen na uitzending ook online zodat iedereen ze kan terugluisteren.

Week tegen Eenzaamheid op NPO Radio 5

NPO Radio 5 zal ook op andere manieren aandacht besteden aan de Week tegen Eenzaamheid. Wat de aanpak zal zijn verschilt per programma. Zodra hier meer over bekend is informeren wij u op deze plek.

(Bron: NPO Radio 5)

Geef een antwoord