kerstgezel.nl

Kom in de kerststemming met MAX-dramaserie Kerstgezel.nl

Vanaf donderdag 10 december zendt MAX de gloednieuwe dramaserie Kerstgezel.nl uit. De 4-delige serie gaat over kerst, familie en eenzaamheid. Noor start met haar vrienden een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Want juist met de kerstdagen hebben mensen van alle leeftijden meer behoefte aan warmte en gezelligheid dan ze durven toe te geven. 

Over kerstgezel.nl

Als de vriend van Noor Bloem (Juliette van Ardenne) het vlak voor de kerst uitmaakt, heeft ze niemand om mee te nemen naar het kerstdiner van haar familie. Ze besluit van de nood een deugd te maken. Met haar vrienden begint ze Kerstgezel.nl: een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Heel veel mensen snakken er immers naar om iemand mee te nemen naar een borrel, iemand om de kerstboom mee te versieren of samen een maaltijd mee te bereiden. De ‘kerstgezellen’ gaan mee naar een bedrijfsfeest, spelen bingo in het bejaardentehuis of troosten een eenzame student. Intussen laat Noor haar familie geloven dat ze op vakantie is met haar vriend. Maar als haar vader ten val komt, kan ze haar familie en zichzelf niet langer ontlopen..

Bekijk de eerste beelden hier:

Cast

De cast wordt onder meer gevormd door Juliette van Ardenne, Daniel Boissevain, Jules Croiset, Ingeborg Elzevier, Fred Goessens, Nick Golterman, Tim Haars, Ricky Koole, Nora El Koussour, Naomi van der Linden, Tibor Lukács, Loes Schnepper, Pepijn Schoneveld.

Kerstgezel.nl is vanaf 10 december 2020 rond 20.30 uur te zien op NPO 1.

Geef een reactie

Reacties (5)

 1. crista says:

  Hier zal ik niet naar kijken, lijkt teveel op mijn situatie en op vreemden zit ik niet te wachten.

 2. Arlene says:

  hai goeiemorgen ik ga kijken de acteurs die erin spelen vind ik goed en ik hoop ook dat het iets is met veel humor en dat kunnen we/ik gebruiken in deze bizarre tijd……….

 3. Kletskoek says:

  Crista, ik begrijp u heel goed. Hier ietwat dezelfde situatie en hetzelfde gevoel. Maar toch ga ik kijken, al is het alleen al om de lange saaie en ‘donkere dagen voor Kerstmis’ een beetje te doorbreken. Het is Omroep Max toevertrouwd.

  De actrice die Noor speelt, heeft een erg leuke rol in Dokter Tinus gehad. Een serie waar ik erg van heb genoten. Ontzettend jammer dat die serie is stopgezet.

  Daarom wil ik Kerstgezel.nl graag een kans geven. En ik hoop net als Arlene dat het een serie wordt met veel humor!

 4. GPutters says:

  Top idee! Wanneer komt die site? 🙃

  1. Kletskoek says:

   @GPutters
   Vanavond is aflevering 1 te zien geweest op NPO1. Ik weet niet of en wanneer er een herhaling staat gepland, maar waarschijnlijk kunt u deze aflevering terugkijken via diverse ‘gemist-kanalen’.