Duur 01:47
Gepubliceerd op 18 mei 2017

Karin en Regina samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Donderdag 18 mei 2017 zijn Karin (56) en Regina (61) samen naar klassiek geweest in Amsterdam.

Mahler, Adams en Schönberg

Koppel datingspel

Karin woont in Zeist. Zij houdt van moderne klassieke muziek maar ook van Purcell en Bach. En nog veel meer.

Regine woont ook in Zeist. Zij houdt van wandelen, reizen, muziek en kunst. En natuurlijk van klassieke muziek. Vooral oude muziek maar moderne pianomuziek vindt ze ook mooi. Dus het Pianokwartet in a van Gustav Mahler zal vast in de smaak.

Donderdag 18 mei 2017 is het MAX Avondconcert live aanwezig in het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam. ASKO/Schönberg speelt werk van Mahler, Adams, Schönberg en een opdrachtcompositie van Jan-Peter de Graaff (wereldpremière).

Verslag van de ontmoeting

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Karin en Regina het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 25 mei 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie