Duur 04:28
Gepubliceerd op 22 juli 2017

Karin en Raymond samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Zaterdag 22 juli 2017 zijn Karin (57) en Raymond (59) samen naar klassiek geweest in Amsterdam.

Samen en apart

samen naar klassiekKarin woont in Amsterdam. Ze omschrijft zichzelf als introvert (maar geen stil muisje), maar dat hangt ook af van het gezelschap. Gevoel voor humor mits het niet plat en kwetsend is. Ze houdt van tekenen, schilderen, reizen, lezen, wandelen en muziek en ze zit op een koor.

Raymond woont ook in Amsterdam. Hij omschrijft zichzelf als een gevoelsmens en eerlijk en direct. Hij houdt van muziek, en is in zijn vrije tijd vrijwilliger en helpt ouderen fietsen in Amsterdam.

Samen én apart bestormen Arthur en Lucas Jussen de laatste jaren de internationale podia. Dit keer komen zij met niets anders dan 1 vleugel en 2 krukken. Ze starten met 4 deeltjes uit Fauré’s charmante Dolly Suite. Arthur vervolgt met 2 werken van Debussy. Dansbare muziek van Gershwin en Villa-Lobos ligt in handen van Lucas. De broers komen weer samen in Piazzolla’s Libertango.

Verslaggever Koen Bugter was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Karin en Raymond het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 12 augustus 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie