Duur 06:18
Gepubliceerd op 27 juni 2017

Jorien en Peter samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Zondag 25 juni 2017 zijn Jorien (58) en Peter (57) samen naar klassiek geweest in Noordwijk. 

Purcell, Vaughn Williams en Howells

Koppel datingspelJorien woont in Noordwijkerhout. Ze omschrijft zichzelf als actief en ondernemend, genietend van rust, vrienden en (klein)kinderen. Ze houdt van fietsen, wandelen ,schrijven, lezen, de zee en verrassingen. En natuurlijk van klassieke muziek maar ook van oude jazz en soulmuziek.

Peter woont ook in Noordwijk. Hij omschrijft zichzelf als uitgesproken maar mild en met humor. Hij houdt van literatuur, sport en kinderen. En natuurlijk van klassieke muziek maar ook van de Rolling Stones en REM.

Zondag 25 juni 2017 was het MAX Avondconcert aanwezig in de Jeroenskerk in Noordwijk.  Peter Dijkstra, één van ’s werelds beste koordirigenten en zijn eigen koor MUSA hebben een speciale band met Noordwijk en vooral met de ambiance van de Oude Jeroenskerk. Zij brengen werk van Purcell, Vaughan Williams, Tavener en Howells.

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Jorien en Peter het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 4 juli 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer