tom jones

Henkjan Smits interviewt Tom Jones exclusief voor Nederlandse radio over nieuwe album

Vanaf maandag 26 april is in het NPO radio 5-programma De MAX! een week lang een deel van het exclusieve interview te horen dat Henkjan Smits onlangs had met de legendarische Britse zanger Tom Jones. Henkjan Smits is de enige Nederlandse radiodj die Jones hierover mocht spreken.

Tom Jones in De MAX!

In de uitzendingen van maandag 26, woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 april wordt om 19.30 uur een nummer van het nieuwe album van Tom Jones ,Surrounded by Time, gedraaid, voorafgegaan door een kort gesprek waar hij over dat specifieke nummer vertelt. Surrounded by Time is een coveralbum en bevat liedjes die veel voor Tom hebben betekend, waaronder nummers van Cat Stevens en Bob Dylan.

Interview

De inmiddels 80-jarige Sir Tom Jones sprak onlangs uitgebreid met Henkjan tijdens een videogesprek waarin hij onder meer vertelde over zijn drang om maar door te gaan en dat hij zelfs op zijn 80e nog nieuw materiaal maakt. Ook had Henkjan het met Tom over het overlijden van zijn vrouw 5 jaar geleden, met wie hij 59 jaar getrouwd was, over de beloftes die hij aan haar maakte en over de manier waarop hij weer is gaan zingen terwijl hij zoveel verdriet had. En aangezien Tom nu op een van de stoelen bij The Voice UK zit als coach, vroeg Henkjan hem ook wat hij aspirant popsterren adviseert en waar hij op let.

Het hele gesprek is hier te beluisteren

Tijd voor MAX

Henkjan Smits is op 26 april 2021 te gast bij Tijd voor MAX om te vertellen over zijn gesprek met Tom Jones. U ziet Tijd voor MAX elke werkdag vanaf 17.10 uur op NPO 1. De MAX! hoort u elke werkdag tussen 18.00 en 20.00 uur op NPO Radio 5.

Geef een reactie