A Place to Call Home

Goed nieuws voor alle fans: nieuw seizoen A Place to Call Home bij MAX

Fans van A Place to Call Home kunnen bijna weer genieten van nieuwe afleveringen. Vanaf maandag 15 juli 2019 zendt MAX elke werkdag om 17.00 uur het zesde seizoen van het meeslepende en romantische familiedrama uit. Om er weer helemaal in te komen, wordt het vijfde seizoen vanaf woensdag 26 juni elke werkdag herhaald.

Familie Bligh

In het zesde seizoen van de succesvolle Australische dramaserie A Place to Call Home staan de belevenissen en intriges van de steenrijke familie Bligh centraal. De familie bewoont landgoed Ash Park in het schilderachtige dorpje Inverness in New South Wales. Het einde van de jaren 50 is aangebroken. In Inverness proberen de bewoners van Ash Park allemaal op de een of andere manier hun angsten en problemen het hoofd te bieden. De één is beschadigd door de oorlog, de ander door het noodlot, familie, vrienden of vijanden. Behalve tegenslag, is er ook liefde en vriendschap. Voor veel van de bewoners zal het leven voorgoed veranderen.

Seizoen 5: vanaf woensdag 26 juni elke werkdag herhaald om 17.00 uur op NPO 2.
Seizoen 6: vanaf maandag 15 juli elke werkdag om 17.00 uur nieuwe afleveringen op NPO 2.

Geef een reactie

Reacties (5)

 1. mieke.b@upcmail.nl says:

  Beste medewerkers van Max,

  ik ben een grote fan van een groot deel van jullie programma’s.
  A place tot call home heb ik helemaal gevolgd en ik verheugd mij enorm op het vervolg.
  Ik hoop dat jullie nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang door kunnen gaan met programma’s die ertoe doen. En dat niet alleen voor de “senioren”, want “medioren” genieten hier ook van hoor.
  Er is voor elke categorie wel iets wat interessant is.
  Ga vooral zo door.
  Liefs Mieke

 2. Elvira.rosema@planet.nl says:

  Beste redactie,
  Top dat seizoen 6 uitgezonden gaat worden. Wat een top service weer van Omroep Max.
  Groet Elvira.

 3. JMP02 says:

  O wat geweldig om te horen dat we weer verder kunnen met deze GEWELDIG MOOIE SERIE
  Heerlijk om naar uit te kijken zet hem vast bij favorieten !!

 4. Wies Borgers says:

  Mijn vrienden en ik zijn heel blij, dat Omroep Max doorgaat met de serie “A place to call home”.
  We kunnen bijna niet wachten?. Dat wordt weer genieten!

 5. anna evers says:

  In eerste instantie geweldig dat er een vervolg komt van deze serie. Ook ik kijk hier naar uit! . Zelf heb ik versteld gestaan, zo niet geschokt, dat abrupt de serie was afgelopen! Geen aankondiging dat de serie t.z.t. vervolgd zou gaan worden. Af en toe denk ik, waarom zou ik nog een serie volgen die je zo intens lief hebt! Je hoort NIETS over een eventueel vervolg van de serie. Dit komt helaas regelmatig voor (Flikken Maastricht). Abrupt afgelopen en zij laten nu herhalingen zien!! Dit is zeer triest. De kijkers zullen deze werkwijze absoluut afkeuren!
  Wat te denken van detective TRAUMA. Zo spannend…en plotseling verdwenen. Dit mag eigenlijk niet gebeuren. Beter communiceren zou ik zeggen! Maar… ik zal toch weer elke dag gaan kijken naar A Place Call Home!!
  Dank je.