Frank Boeijen

Frank Boeijen loge-gast in MAX Avondconcert

Elke woensdag schuift een bekende Nederlander aan bij het MAX Avondconcert, de zogenaamde loge-gast. Woensdag 12 januari 2017 is zanger Frank Boeijen te gast. Voorafgaand aan het concert en in de pauze vertelt hij over de rol van (klassiek) muziek in zijn leven. 

Beste Singer-Songwriter van Nederland en Vlaanderen

Frank Boeijen zit bijna 40 jaar in het vak en is één van Nederlands meest gewaardeerde popmuzikanten. In 2013 is hij uitgeroepen tot Beste Singer-Songwriter van Nederland en Vlaanderen. In februari 2017 gaat zijn nieuwe theatertour  van start in Nederland en België. En er verschijnt een nieuw verzamelalbum.

Rufus Wainwright

Op woensdag 11 januari wordt het MAX Avondconcert uitgezonden vanuit een uitverkocht TivoliVredenburg. Op het programma staan Rufus Wainwright en Amsterdam Sinfonietta. De Amerikaans-Canadese singer-songwriter Rufus Wainwright is een van de belangrijkste songwriters van deze tijd. Amsterdam Sinfonietta, het kroonjuweel onder de strijkorkesten, nodigt elk concert een solist van wereldformaat uit. De jaarlijkse tournee Breder dan klassiek van Amsterdam Sinfonietta is inmiddels een begrip in de Nederlandse concertzalen.

Het MAX Avondconcert met loge-gast Frank Boeijen is te horen op NPO Radio 4.

Geef een reactie