Duur 04:01
Gepubliceerd op 2 mei 2017

Elize en Peter samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Dinsdag 2 mei 2017 zijn Elize (62) en Peter (62) samen naar klassiek geweest in Utrecht.

Holland Baroque onder leiding van Lars Ulrik Mortensen

Koppel datingspel

Elize is woont in Utrecht. Zij houdt van zingen, wandelen, musea bezoeken en andere culturele activiteiten. En natuurlijk van klassieke muziek.

Peter woont in Amersfoort. Hij  staat nog volop in het werkende leven, heeft een brede belangstelling en houdt van wandelen en lezen.  En van klassieke muziek: van oude muziek tot modern klassiek. Maar orgel-en kerkmuziek kunnen hem niet zo bekoren.

Dinsdag 2 mei 2017 is het MAX Avondconcert live aanwezig in TivoliVredenburg in Utrecht. Te horen is het Holland Baroque onder leiding van Lars Ulrik Mortensen. Zij brengen werk van onder andere Durante, Richter en Valentini.

Verslag van de ontmoeting

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Elize en Peter het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 11 mei 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie