kerstgezel.nl

Eerste beelden van de gloednieuwe MAX-dramaserie in december: Kerstgezel.nl

Vanaf donderdag 10 december zendt MAX de gloednieuwe dramaserie Kerstgezel.nl uit. De 4-delige serie gaat over kerst, familie en eenzaamheid. Noor start met haar vrienden een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Want juist met de kerstdagen hebben mensen van alle leeftijden meer behoefte aan warmte en gezelligheid dan ze durven toe te geven. De eerste beelden zijn nu te zien.

Over kerstgezel.nl

Als de vriend van Noor Bloem (Juliette van Ardenne) het vlak voor de kerst uitmaakt, heeft ze niemand om mee te nemen naar het kerstdiner van haar familie. Ze besluit van de nood een deugd te maken. Met haar vrienden begint ze Kerstgezel.nl: een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Heel veel mensen snakken er immers naar om iemand mee te nemen naar een borrel, iemand om de kerstboom mee te versieren of samen een maaltijd mee te bereiden. De ‘kerstgezellen’ gaan mee naar een bedrijfsfeest, spelen bingo in het bejaardentehuis of troosten een eenzame student. Intussen laat Noor haar familie geloven dat ze op vakantie is met haar vriend. Maar als haar vader ten val komt, kan ze haar familie en zichzelf niet langer ontlopen..

Bekijk de eerste beelden hier:

Cast

De cast wordt onder meer gevormd door Juliette van Ardenne, Daniel Boissevain, Jules Croiset, Ingeborg Elzevier, Fred Goessens, Nick Golterman, Tim Haars, Ricky Koole, Nora El Koussour, Naomi van der Linden, Tibor Lukács, Loes Schnepper, Pepijn Schoneveld.

Kerstgezel.nl is vanaf 10 december 2020 rond 20.30 uur te zien op NPO 1.

Geef een reactie