Dionne Stax

Dionne Stax maakt overstap naar MAX

Presentatrice, journaliste en programmamaker Dionne Stax maakt definitief de overstap naar Omroep MAX. Ze presenteert bij de omroep al het programma Van onschatbare waarde, maar zal vanaf het najaar 2021 exclusief programma’s gaan maken voor de omroep. Zo presenteert ze onder andere het nieuwe MAX-programma ARIA dat in oktober op zoek gaat naar nieuw operatalent.

Warm bad

Dionne Stax: “Van onschatbare waarde van MAX was mijn eerste tv klus die ik deed naast mijn werk als nieuwslezeres; zij gaven me als eerste de kans om mij als presentator te ontwikkelen, wat ik enorm gewaardeerd heb en waardoor ik nog meer van het tv-vak ben gaan houden. MAX voelt dan ook als een warm bad, een club waar ik me thuis voel.”

Vast onderdeel van ons team

MAX directeur Jan Slagter: “We kennen Dionne natuurlijk al langer en werken altijd met veel plezier samen. Des te leuker is het dat ze nu vast onderdeel wordt van ons team. We kijken er enorm naar uit om samen nog meer nieuwe programma’s te maken en te ontwikkelen.”

(Foto: MAX/Ronald Reinders)

Geef een reactie

Reacties (4)

  J S Koolschijn says:

  Goed dat ze nu full time themaprogramma’s gaat presenteren. Ik vond haar als nieuwslezer (ook een vorm van presentatie) minder goed, omdat ze naar mijn mening te veel “in het nieuws” kroop. Bij themaprogramma’s lijkt me dat juist een vereiste.

  Janwk says:

  Zowel Dione alsook Max, gefeliciteerd met deze overstap.

  JoMaVe says:

  Voor zowel Dionne als Max een goede keuze.
  Ik vind haar perfect presenteren in de programma’s welke ik heb gezien en ze is een mooie verschijning.

   ELIONORA says:

   DAAR BEN IK HET HELEMAAL MEE EENS….HEEL VEEL SUCCES!!