Spotify

Digitips over muziek luisteren met Spotify, afspeellijsten zoeken en 4 extraatjes

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze maand leest u over muziek luisteren met Spotify op de pc, afspeellijsten zoeken en 4 extraatjes in Spotify gebruiken.

Muziek luisteren met Spotify op pc

Via de muziekdienst Spotify kunt u op uw pc naar miljoenen liedjes luisteren. U kunt zoek op lied, album of artiest en naar afspeellijsten luisteren. In deze Digitip vertellen we er meer over.

Makkelijk Spotify afspeellijsten zoeken

In Spotify staan veel leuke afspeellijsten met allerlei muziek. In het Engels heten die ‘playlists’. Er zijn afspeellijsten die Spotify zelf maakt, maar iedereen met een Spotify-account kan ook zijn eigen muzieklijsten maken. Staat zo’n lijst op openbaar, dan kan iedereen die vinden en beluisteren. Zo doet u dat.

4 extraatjes in Spotify

Er is meer uit Spotify te halen, dan muziek alleen. U kunt ook luisteren naar cabaret of een podcast. Ook kunt u een gezamenlijke afspeellijst maken of afspeellijsten beluisteren die Spotify voor u persoonlijk maakt. Ontdek hier meer.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over oplichting via Markplaats, phishing of een neptelefoontje herkennen? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een antwoord