apps ordenen

Digitips over het ordenen van apps, mappen en bestanden

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze maand leest u hoe u mappen en bestanden kunt ordenen op de Mac, hoe u bestanden kunt ordenen in Windows en hoe u apps kunt ordenen in mappen.

Mappen en bestanden ordenen op de Mac

Krabt u zich regelmatig achter de oren, omdat u op de Mac het juiste bestand niet kunt vinden? Dan vertellen we hoe u uw mappen en bestanden kunt ordenen. Op de Mac gaat dat via de Finder.

Bestanden ordenen in Windows

Wie bestanden opslaat op de computer, wil er op een ander moment weer bij kunnen. Schep daarom met een duidelijke mappenstructuur orde in uw bestanden. Dan kunt u ze makkelijk terugvinden via de Verkenner.

Apps ordenen in mappen

Leuk al die apps op de tablet of smartphone. Maar het wordt al snel onoverzichtelijk. Waar is die ene handige app toch gebleven? Gelukkig kunt u verschillende apps bij elkaar plaatsen in een map. We vertellen hoe u dat doet.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over een Android-toestel uitzetten, tekst kopiëren, knippen en plakken of meterstanden bijhouden in Excel? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een reactie