Digitips over het optimaal gebruiken van YouTube

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. De nieuwste Digitips staan weer voor u klaar en deze keer geven wij u tips hoe u een aantal zaken handig kunt intellen voor YouTube.

Mailnotificatie van YouTube beheren

Als u graag video’s bekijkt van een bepaald YouTube-kanaal, dan kan het handig zijn u zich hiervoor te abonneren. U kunt dan ook instellen dat u een bericht ontvangt wanneer er activiteiten zijn. Hoe, dat leest u in de Digitip over mailnotificatie.

Stop doorlopend afspelen op YouTube

Als een video die u aan het bekijken bent is afgelopen, dan begint vrij snel automatisch een volgende video af te spelen. YouTube selecteert deze voor u, maar als u dit niet prettig vindt, dan kunt u deze functie uitzetten.

YouTube-app

Als u een smartphone of tablet heeft, dan kunt u ook daarop video’s van YouTube bekijken met een app. In onze tip leest u alles over de mogelijkheden in deze app en hoe u eventueel de instellingen kunt aanpassen.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over nepnieuws herkennen, bellen met WhatsApp en DigiD? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een reactie