muiswieltje

Digitips over de digitale euro, het muiswieltje en e-mails versturen met hoge urgentie

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze maand vertellen we alles wat u moet weten over de digitale euro, wat u allemaal met een muiswieltje kunt en hoe u e-mails met hoge urgentie verstuurt.

Alles wat u moet weten over de digitale euro

Momenteel loopt er een onderzoek naar de mogelijkheid van een digitale euro. Hoe zit dat en wat betekent het voor het geld dat al bestaat? En is invoering ervan wenselijk en mogelijk?

Wat kan een muiswieltje allemaal?

Bij een tekstdocument of internetpagina komt het muiswieltje goed van pas. Scrollen, klikken en in- of uitzoomen. Met het wieltje kan het allemaal.

E-mails met hoge urgentie versturen

Belangrijke e-mails kunt u versturen met de markering ‘hoge urgentie’. De ontvanger ziet dan meteen dat de mail zijn aandacht nodig heeft. In deze Digitip vetellen we hoe u dat in de verschillende mailprogramma’s doet.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over bestanden ordenen in Windows een Android-toestel uitzettentekst kopiëren, knippen en plakken? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een reactie