Deze artiesten kunt u verwachten op de MAX Proms 2018

In het NPO Radio 5-programma Je dag is goed is dinsdag 7 augustus 2018 het volledige programma van de MAX Proms 2018 bekend gemaakt. Onder andere de Britse discoband Hot Chocolate de Britse popgoep London Beat en het Amerikaanse muziekduo The Weather Girls bestijgen het podium op 1 december 2018 tijdens de MAX Proms in de Jaarbeurs Utrecht.

Binnen en buitenlandse artiesten

Naast Hot Chocolate  van You Sexy Thing, de London Beat van I’ve been thinking about you en The Weather Girls van It’s raining men, is uiteraar ook The New London Chorale van de partij. De Britse groep slaat sinds 2005 geen enkele editie van de MAX Proms over. Wegens succes is, net als in 2017, ook het vijftigkoppige The Inspirational Community Gospel Choir aanwezig in Utrecht. En ook binnenlandse topartiesten geven acte the présance : Antje en Romy Monteiro treden zowel samen als solo op. Alle artiesten worden muzikaal begeleid door één van de beste en bekendste orkesten van de wereld: Het Metropole Orkest.

Kaartverkoop van start

Dit jaar is er wederom slechts 1 editie van de MAX Proms: op zaterdagavond 1 december 2018. De kaartverkoop start dinsdagochtend 7 augustus om 07.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.maxproms.nl. Snelle beslissers opgelet: Tot 30 september geldt een vroegboekkorting van 20 procent. De volledige line-up van de MAX Proms is in het MAX NPO Radio 5-programma Je dag is goed bekend gemaakt:


De MAX Proms 2018 wordt gehouden op zaterdag 1 december 2018 vanaf 20.00 uur (de deuren gaan om 18.00 uur open). 

Geef een reactie