Duur 04:19
Gepubliceerd op 4 september 2017

Corry en Nelleke samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Maandag 4 september 2017 zijn Corry (61) en Nelleke (65) samen naar klassiek geweest in Utrecht.

Cincinnati Symphony Orchestra

samen naar klassiek

Corry woont in Gouda. Zij heeft als hobby’s, buiten wandelen fietsen tuinieren en alles wat creatief is, ontwerpen. Nelleke is 65 en woont ook in Gouda en heeft als hobby’s lezen, koken, fietsen, muziek luisteren, wandelen en reizen.

Maandag 4 september 2017 is het MAX Avondconcert live aanwezig in de Grote Zaal in TivoliVredenburg. Het Cincinnati Symphony Orchestra kent een rijke traditie die meer dan 120 jaar omspant. Het orkest speelde ooit onder leiding van Richard Strauss, Eugene Ysaye, Leopold Stokowski en Paavo Jarvi, en ging er met Amerikaanse premières van onder andere Mahler, Ravel, Debussy, Respighi, Bartok en Copland vandoor. Het was ook het eerste Amerikaanse orkest dat op wereldtournee ging, een traditie die tot op de dag van vandaag in ere wordt gehouden.

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Corry en Nelleke het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 15 september 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie