Droomhuis gezocht

Carrie ten Napel en Dionne Stax presenteren nieuwe serie Droomhuis Gezocht

In het najaar van 2021 zendt MAX gloednieuwe afleveringen uit van Droomhuis Gezocht. Inhoudelijk blijft het programma hetzelfde. Echter heeft, na heel veel succesvolle seizoenen, Sybrand Niessen besloten om het programma te verlaten. Kersverse MAX-presentator Dionne Stax neemt zijn plaats in. Samen met Carrie ten Napel gaat zij Droomhuis Gezocht presenteren. 

Terugblik met oud-kandidaten

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen betreft een ‘hoe is het nu met?’-aflevering. Daarin is Sybrand Niessen voor de laatste keer te zien. Hij blikt met oud-kandidaten terug op hun Droomhuis-avontuur. Hebben ze daadwerkelijk een huis gekocht en zijn ze nog altijd woonachtig in het buitenland? Informatie over de nieuwe afleveringen volgt op een later moment.

Stokje overdragen

Sybrand Niessen: “Na al die seizoenen is het tijd om het stokje over te dragen. Ik heb jarenlang prachtige reizen mogen maken en mensen kunnen helpen bij de zoektocht naar hun droomhuis. In verband met een overvolle agenda heb ik besloten om te stoppen. Ik wens Carrie en Dionne ontzettend veel plezier en succes!”

Over Droomhuis Gezocht

In Droomhuis Gezocht helpen Carrie en Dionne Nederlanders bij hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. Op basis van een budget wordt gezocht naar 3 geschikte huizen. Ook worden praktische tips gegeven. Waar moet u op letten bij de aankoop van een huis? Dromers krijgen informatie en handreikingen hoe zij op een verantwoorde manier tot een goede keuze kunnen komen. Bovendien is er aandacht voor de droomhuis-omgeving. Carrie en Dionne nemen de kijker mee door de regio van het beoogde droomhuis. Ze verkennen de omgeving en geven leuke uittips.

Bent u op zoek naar uw droomhuis in het buitenland. Bijvoorbeeld om er permanent zelf te wonen, om het huis te verhuren ofom lekker vakantie te vieren? Het programma Droomhuis Gezocht kan u helpen bij het vinden van een huis in het buitenland.

Droomhuis Gezocht is te zien vanaf 29 november 2021 op NPO 1.

Geef een reactie