Duur 03:28
Gepubliceerd op 10 oktober 2021

ARIA Aangekleed #1: een kijkje achter de schermen

In ARIA Aangekleed geeft Maarten Spruyt, art director kostuums, haar en make-up, een kijkje achter de schermen van het programma ARIA. Voor het programma is hem gevraagd een moderne vertaling van de rol te maken in de kostuums van de kandidaten. Wat, en vooral wie, komt daar allemaal bij kijken? In een 8-delige serie krijgt u een bijzonder en exclusief kijkje achter de schermen. 

Transformatie

In aflevering 1 vertelt Ilham Mestour, hoofd haar, hoe zij de kandidaten transformeren naar hun rol. De muziek wordt als het ware vertaald. “We brengen de geschiedenis weer tot leven.” Volgens Anita Jolles, hoofd make-up, een uitdaging. Want in de transformatie moet alles weer bij elkaar komen; kostuum, haar, make-up en de muziek.

Hoe Maarten tot de kledingkeuze komt bij de verschillende rollen, legt hij uit in de video.

De 8-delige online serie ARIA Aangekleed is wekelijks vanaf 10 oktober 2021, gelijk aan de uitzendingen van ARIA, te zien hier op MAX Vandaag. 

Geef een reactie

Reacties (2)

  vonnage says:

  Blij met ARIA en zit goed in elkaar. Zou graag willen weten op welke locatie dit programma wordt opgenomen? Lijkt op de gevangeniskoepel in Breda maar ik zal er wel goed naast zitten.
  Succes en groetjes van Vonnage.

  Mieke Max says:

  Dag, met veel plezier luister ik naar de kandidaten van Aria.
  Echter, de kleding en make-up van zowel de kandidaten als van Dionne vind ik uitgesproken lelijk en zeer onflatteus.
  Groet, van Mieke Max

Bekijk ook

Meer