250e uitzending De Perstribune

Een mijlpaal! Zondag 10 januari 2016 presenteert Govert van Brakel de 250e aflevering van De Perstribune. Het media- en sportprogramma van MAX blikt elke week terug en vooruit op wat er komt en gaat.

Stem van Studio Sport

De Perstribune zendt zondag live uit vanaf het Festival van het Nieuws vanuit Beeld & Geluid in Hilversum. Maar dat is niet het enige bijzondere, ook zijn Frank Snoeks en Annamarie Thomas te gast. Snoeks kent u waarschijnlijk als dé stem van Studio Sport. Het goud van Marianne Timmer in Nagano en de legendarische WK-doelpunten van Dennis Bergkamp en Robin van Persie werden enthousiast door hem begeleid. Snoeks concentreert zich de laatste seizoenen voornamelijk op voetbal.

Wereldkampioen afstanden

Nog meer sport met schaatsster Annamarie Thomas, tweevoudig wereldkampioen afstanden. Ze nam 3 keer deel aan de Olympische Spelen. In 1996 pakte ze 2 keer koud in Hamar. Tegenwoordig is Thomas ambassadrice voor de Stichting Bechterew in Beweging. De ziekte van Bechterew is een gewrichtsontsteking van de wervelkolom. Thomas lijdt zelf aan deze reumatische aandoening.

Govert van Brakel presenteert samen met Margreet Reijntjes zondag 10 januari 2016 De Perstribune van 14.00 uur tot 16.00 uur op NPO Radio 1.

Geef een reactie